"Tas nav smieklīgi!" Īlona Maska mamma aizrāda dēlam pēc tvītošanas par nāvi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Īlona Maska māte sabāra dēlu par to, ka, atbildot uz kāda Krievijas politiķa komentāriem par "Starlink" interneta termināļu izmantošanu Ukrainā, viņš mikroblogošanas vietnē "Twitter" rakstīja par nāvi, vēsta portāls "Insider".

"Ja es miršu mīklainos apstākļos, bija jauki jūs pazīt," Masks tvītoja svētdien, 8. maijā.

"Tas nav smieklīgi," pirmdien, 9. maijā, atbildēja Meja Maska.

Masks uzrakstīja tvītu pēc tam, kad publicēja ekrānuzņēmumu ar komentāriem, kurus, pēc viņa teiktā, pret viņu bija izteicis Krievijas valsts kosmosa korporācijas "Roscosmos" vadītājs Dmitrijs Rogozins.

Saskaņā ar Maska publicēto komentāru tulkojumu Rogozins sacīja, ka "Īlona Maska satelītkompānijas "Starlink" interneta termināļi ar militārajiem helikopteriem tika piegādāti nacistu bataljona Azova kaujiniekiem un Ukrainas jūras kājniekiem Mariupolē".

"Tādējādi Īlons Masks ir iesaistīts fašistu spēku apgādē ar militāro sakaru aprīkojumu Ukrainā. Un par to, Īlon, tu tiksi saukts pie atbildības kā pieaudzis cilvēks - neatkarīgi no tā, cik ļoti tu gribēsi izlikties par muļķi."

Masks tulkojumu atzīmēja ar komentāru: "Vārds "nacists" nenozīmē to, ko viņš, šķiet, domā, ka tas nozīmē."

Maska satelītu interneta nodaļa "Starlink" ir piegādājusi tūkstošiem termināļu Ukrainai pēc tam, kad Krievijas iebrukums pārtrauca interneta plūsmu. Aprīlī Ukrainā darbojās vairāk nekā 5000 "Starlink" interneta termināļu, ziņoja "The Washington Post".

Reaģējot uz mātes pārmetumiem, miljardieris atvainojās un norādīja: "Es darīšu visu iespējamo, lai paliktu dzīvs."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu