VIDEO ⟩ Teodors Bļugers ar rezultatīvu piespēli palīdz "Penguins" nonākt uzvaras attālumā no nākamās kārtas

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Braiens Boils un Teodors Bļugers
Braiens Boils un Teodors Bļugers Foto: AP/Scanpix

Aizvadītajā naktī Nacionālās hokeja līgas (NHL) izslēgšanas spēļu mačā uzvaru izcīnīja Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins" vienība, nonākot panākuma attālumā no nākamās kārtas.

"Penguins" savā laukumā ar 7:2 (1:1, 5:1, 1:0) pārspēja Ņujorkas "Rangers" un sērijā līdz četrām uzvarām ieguva vadību ar 3-1.

Bļugers rezultatīvi piespēlēja 32.minūtē, kad pēc viņa piespēles no laukuma stūra Marks Frīdmens no viesu zonas vidus ar metienu pa ledu panāca 4:1.

Latvijas uzbrucējs laukumā bija 13 minūtes un 26 sekundes, no kurām minūte un 16 sekundes aizvadītas mazākumā. Uz ledus pavadītajā laikā viņš vienu reizi meta pa pretinieku vārtiem, izpildīja divus spēka paņēmienus, bloķēja vienu metienu, uzvarēja 83% iemetienu un noslēdza maču ar +/- rādītāju +1.

Vadībā šajā mačā gan pirmie izvirzījās viesi, trešajā minūtē rezultātu atklājot Aleksi Lafrenjēram.

12.minūtē vairākumā vārtus guva Sidnijs Krosbijs, un tikai pēc 1:4 viesi vienus vārtus atguva. Ar to nepietika, jo otrajā periodā mājinieki iemeta piecas ripas viesu vārtos.

Krosbijs sakrāja trīs (1+2) rezultativitātes punktus, bet pa diviem sakrāja Džeiks Guncels (1+1) un aizsargs Kriss Letāns (0+2).

Vārtos Luī Domengs atvairīja 22 metienus no 24.

Otrā laukuma galā Igors Šestjorkins tika galā ar 24 no 30 metieniem, bet Aleksandrs Georgijevs atvairīja desmit ripas no 11.

Sērijas piektā spēle, kas var kļūt par pēdējo, notiks trešdien Ņujorkā.

"Penguins" izslēgšanas turnīrā spēlē 16.sezonu pēc kārtas, kas ir garākā aktīvā sērija Ziemeļamerikas profesionālajā sportā.

Video: "Penguins" - "Rangers" mača spilgtākie momenti

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu