Histērija un nemitīga traģēdija: Zodiaka drāmas karalienes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Dean Drobot/Shutterstock.com

Viņu dzīve ir nepārtraukta traģēdija, turklāt tāda mēroga, ka citiem nav spēka to izturēt. Viņi kliedz, plēš priekšmetus un tēlo, ka zaudē samaņu. Astrologi ir noskaidrojuši, kurām Zodiaka zīmēm var piešķirt goda nosaukumu "Drāmas karaliene".

Lauva

​Lauva mājās nekad nerīkos strīdu. Nav skatītāju, nav aprīkojuma - tas ir tik neinteresanti. Ja nevēlaties, lai viņa jūsu virzienā met traukus un apsaukā trīsstāvīgiem lamuvārdiem, kā arī vēlaties pataupīt savus asaru krājumus, tad mierīgi apsēdieties savā iecienītākajā krēslā un atsakieties iziet ārā no mājas. Derīgi ir Lauvu nosūtīt pastaigā vienu, lai tā atrastu citu vainīgo un izlaistu tvaiku.

Vēzis

Saplēst kāzu dāvanu, izraut sev ārā matu šķipsnu un aizbēgt nakts laikā prom, kārtīgi nesaģērbjoties, - tā ir vēža izstrādāta shēma. Ja jūs Vēzim nenovēlat jauku dienu, atsakāties no vecas zupas (tas nekas, ka Vēzis to bija pagatavojis jau pirms divām nedēļām) un piedevām esat aizmirsis veikalā nopirkt pienu - Vēzis paliks histērisks un jums atgādinās, ka jūs viņu pietiekami nenovērtējat, kamēr šī Horoskopa zīme atdod pilnīgi visu. Par laimi, dusmu lēkmes pieklust tikpat pēkšņi, kā tās sākušās. No šī brīža staigāsi uz pirkstgaliem un darīsi visu, ko Vēzis vēlas, - no grēka tik tālāk.

Jaunava

Jaunava sevī negrasās krāt negatīvas emocijas: ja jūs šķībi uz šo zīmi paskatīsieties - saņemsiet kliedzienu vētru.

Šīs horoskopa zīmes nomierināšana ir ļoti vienkārša - iedodiet naudu vai kādu dāvanu, kā arī pavadiet vairāk laika kopā ar viņu. Pēc laika Jaunava uzbruks ne tikai jums, bet arī jūsu draugiem. Tas tā - lai dzīve nešķistu pārāk salda.

Ūdensvīrs

Ūdensvīram histērija paiet klusumā. Ja Ūdensvīrs sēž ar tādu seju, it kā viņa kaķis būtu saindēts, - nekad netuvojieties viņam un nejautājiet, kas ir noticis. Jo, pirmkārt, šī zīme atbildēs, ka viss ir kārtībā, un, otrkārt, viņš jūs pievienos savam melnajam sarakstam. Labāk uzreiz vajag skriet uz otru pasaules malu, jo Ūdensvīrs atriebsies. Par ko, kāpēc un kā - nav nozīmes.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu