Slavenības uz oglēm Sulīgo šašliku gatavo Jānis Bukums

Apollo.lv

Viens no pirmajiem vasaras vēstnešiem ir uz grila cepta ēdiena smarža. Kas gan būtu latvietis, ja viņš kaut reizi nebūtu cepis šašliku pie dabas krūts, malkojot alu un klāt piegraužot svaigu gurķīti? Katram no mums ir sava iecienītākā recepte, bet interesanti, ar kādu ēdienu grila sezona saistās sabiedrībā atpazīstamiem ļaudīm? Ar savu vasaras recepti dalās mūziķis un skandalozā projekta "Caur ērkšķiem uz..." vadītājs Jānis Bukums!

Jānis Bukums gatavošanā izmantoja 1 kg cūkgaļas karbonādes, svaigi spiestu citrona sulu, sāli, piparus, cukīni, papriku, sīpolus, "cherry" tomātus un "Spilvas" kečupu. Kāds bija galarezultāts - uzzini video!  

Foto: Jānis Bukums gatavo savu iecienītāko grila ēdienu

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu