Slavenības uz oglēm ⟩ Sulīgo vistiņu grilē Ozols

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Katram ir savas mīļākās receptes, bet kādus grila ēdienus iecienījuši sabiedrībā pazīstami cilvēki? Rubrikā "Slavenības uz oglēm" aicinājām ar savu recepti dalīties Latvijas hiphop mūzikas "dūzi" - Ozolu!

Ozols gatavošanai izmantoja vistas gaļu, sāli, piparus, olīveļļu, adžiku, citrona sulu, kā arī dārzeņus pēc sirds patikas, piemēram, papriku, tomātus, redīsus un svaigu gurķīti. Protams, neiztikt arī bez atspirdzinošā "Coca-cola" dzēriena!

Kāds bija gala rezultāts - uzzini video! 

Foto: Ozols gatavo savu iecienītāko grila ēdienu

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu