Negaidīta sagadīšanās. Identiskas dvīņumāsas vienā un tajā pašā dienā dzemdē dēlus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Aditya Romansa/ Unsplash

Kalifornijā identiskajām dvīnēm Džilai un Erinai tikai ar pāris stundu starpību vienā dienā piedzimuši dēli - Olivers un Sīls.  Olivers pasaulē nāca pulksten 18:39, bet Sīls - pulksten 23:31, vēsta "Insider".

Zēniem ir pilnīgi vienādi ķermeņa parametri - 3 kilogrami 85 grami un 50,8 centimetri.

"Dvīņi turpinās," nosaka 30 gadus vecā māmiņa Erina. 

Erina apprecējās ar savu vīru nelielā ceremonijā Covid-19 pandēmijas laikā, taču 2021. gada augustā viņi sarīkoja lielākus svētkus. Pirms svinībām Erinas dvīņumāsa Džila atklāja, ka kopā ar vīru gaida savu pirmo bērnu.

Nedēļu vēlāk, medusmēneša laikā Maldīvu salās Erina saprata, ka arī viņa ir stāvoklī.

"Es veicu grūtniecības testu un ieraudzīju divas strīpiņas, taču tās bija ļoti vājas," atceras Erina. "Es šaubījos, tādēļ no Maldīvu salām  videozvanā piezvanīju Džilai, un viņa teica: "Jā, tās ir. Tās ir.""

Grūtniecības laikā māsas bieži vien atbalstīja viena otru. Vīri jokoja, ka viņu dēli varētu piedzimt vienā dienā. Lai gan Džilas dzemdības bija paredzētas 5. maijā un Erinas - 15. maijā, Erinas dzemdības sākās desmit dienas agrāk.

Viņas atradās palātās, kas bija viena otrai pretī, kā arī tika izrakstītas no slimnīcas vienā un tajā pašā dienā. 

"Es nodomāju: "Kā tā var būt? Es nespēju tam noticēt." Tajā pašā laikā jutu arī mieru, jo, protams, sapratu, ka tas notiek pa īstam," sajūtas atceras Džila. "Mēs esam tik tuvas un nešķiramas, ka tas pat ļoti dīvainā kārtā šķita normāli."

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu