Populārā ukraiņu influencere savu dzimšanas dienu nosvin Jūrmalā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Populārā ukraiņu influencere Sofija Stužuka, kura, sākoties karam, pārcēlās uz dzīvi Latvijā, nu atzīmējusi savu 27. dzimšanas dienu.

Stužuka vietnē "Instagram" dalījusies ar svētku fotogrāfijām - savu dzimšanas dienu viņa atzīmējusi Jūrmalā, istabā pilnā ar baloniem, lieliem ziedu pušķiem un divstāvīgu kūku. 

Pie košajiem kadriem viņa raksta, ka sākusi pilnībā jaunu dzīvi, par ko ir pateicīga mīļotajam vīrietim no Latvijas. 

"Jauno dzīves gadā sāku, godīgi sakot, ne pārāk priecīgi. Bet, ja koncentrējos uz pozitīvo, tad es sāku pilnīgi jaunu dzīvi - jaunā mājā, jaunā valstī, jaunā vidē. Tātad ar jaunām iespējām. Ar sajūtu, ka varu tikt ar visu galā šajā dzīvē - izturēt, izdzīvot, visu pārvarēt! Ar jaunu pieredzi apstākļos, kurus esmu piedzīvojusi šajā laikā un nekad agrāk nebūtu iedomājusies. Nobriedušāka un gudrāka, bet apzinoties tās “puses”, kurās joprojām esmu nepieaudzis bērns. Ar savu mīļoto vīrieti blakus, attiecībās, par kurām kādreiz sapņoju. Ar aptuveni mīnus 10 kg, kuri mani tik ļoti nospieda pagājušajā gadā. Ar tīru vidi, šķiršanos no cilvēkiem, kuri vairs nav ceļā. Ar jauniem mērķiem - veidot savu ideālo dzīvi sev un saviem bērniem," pie kadriem raksta gaviļniece. 

Atgādinām, ka 2020. gada oktobrī no Covid-19 izraisītām komplikācijām mūžībā devās ukraiņu influenceris, fitnesa entuziasts un trīs bērnu tēvs Dmitrijs Stužuks. Viņa atraitne Sofija Stužuka šā gada sākumā atrada jaunu mīlu - vīrieti no Rīgas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu