Mairita Rosicka reaģē uz Strūberga publicēto video: Varmākas nespēj pieņemt faktu, ka no viņiem aiziet

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Mairita Rosicka
Mairita Rosicka Foto: Jānis Škapars/TVNET

Pērnā gada maijā plašu rezonansi izraisīja mūziķa Kristapa Strūberga bērnu mātes Mairitas Rosickas paziņojums, ka viņa aiziet no vardarbīgām attiecībām. Gadu pēc notikušā mūziķis nāca klajā ar jaunu paziņojumu, uz kuru reaģējusi arī pati Mairita.

Sarunā ar žurnālu "Kas Jauns", Mairita atklāj: "Balstoties uz globālajām tendencēm un notikumiem, kam pašlaik seko visa pasaule, jāteic, ka Kristaps ir izvēlējies ļoti labu brīdi, lai vēlreiz apspriestu šo tematu."

Mairita atzīst, ka nav pārsteigta par šāda video iznākšanu: "Varmākas nespēj pieņemt faktu, ka no viņiem aiziet, un vēl jo vairāk to, ka tiek aizskarta viņu reputācija un viņi vairs nekontrolē katru cilvēku, kas bijis līdzās."

Taču, tā kā joprojām rit tiesas process, Mairita apgalvo, ka šobrīd viņai ir ierobežotas iespējas komentēt video saturu. 

Jaunā sieviete atzīst, ka turpina strādāt "daudzajos darbos" un "pilnībā uztur abus bērnus ar Uzturlīdzekļu garantiju fonda atbalstu".

"Kristap, tu esi zaudējis kontroli pār mani un manām emocijām. Laiks parūpēties par bērniem," sarunas beigās nosaka Mairita.

Jau ziņots, ka teju divu stundu garo video Strūbergs sāk ar audioierakstu, ko esot sūtījis savai mammai pagājušā gada aprīlī - mēnesi pirms liktenīgā Rosickas ieraksta "Twitter", kur viņa paziņo, ka aiziet no vardarbīgām attiecībām un lūdz sabiedrības finansiālu atbalstu. Audio dzirdams, kā Strūbergs raud un stāsta, ka abu starpā izcēlies strīds.

"Es vairs nevaru šitā dzīvot," saka Strūbergs.

Strūbergs uzsver, ka tieši viņš esot bijis tas, kurš nolēmis aiziet no vardarbīgām attiecībām, - tas esot noticis jau pagājušā gada februārī.

Video vairākkārt izskan tas, ka pāra starpā bijuši strīdi un to laikā tieši Rosicka esot bijusi vardarbīga. Tiesa, strīdu iemeslus Strūbergs neatklāj. Tāpat viņš noliedz, ka būtu bijis fiziski vardarbīgs pret sievu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu