Kas jādara katrai Zodiaka zīmei, lai iegūtu pilnīgu mieru?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: everst/Shutterstock.com

Miers ir vajadzīgs katram, taču veidi, kā to iegūt, var būt pavisam dažādi. Uzzini, kas jādara katrai Zodiaka zīmei, lai iegūtu pilnīgu mieru.

Auns: Ejiet skriet

Auns ir ļoti aktīva Zodiaka zīme, un, kad viņi sasniedz savu lūzuma punktu, ir īpaši vajadzīgs atbrīvoties no stresa. Papildus tam Auns ir ātruma zīme, tāpēc ātras mūžīgās kustības stāvoklis viņiem ir tikpat nomierinošs kā citiem klusums.

Vērsis: Aromterapija

Vērsi pārvalda Venēra, greznības un skaistuma zīme. Vērši vislabāk jūtas, nododoties visam, kas priecē viņu jutekļus. Lai nomierinātos, neliela aromterapija ar ēteriskajām eļļām palīdzēs Vēršiem atkal noticēt dzīves skaistumam.

Dvīņi: Rakstīšana

Dvīņi mīl vārdus, un pat klusākie un introvertākie no viņiem atrod prieku, sakārtojot domas un jūtas teikumos. Dvīņi mēdz būt izklaidīgi, tāpēc ir īpaši noderīgi koncentrēt enerģiju uz rakstīšanu. Jūs būsiet gandarīts par uzrakstīto.

Vēzis: Pakavējieties atmiņās

Vēži kā sentimentālākā Zodiaka zīme nostaļģiju un vēsturi novērtē dziļāk nekā citi. Kad viss brūk un jūk, Vēži var gūt mieru, apskatot piemiņlietas - vecas mīlestības vēstules vai viņu vidusskolas gadagrāmatas, kas piepildītas ar laba vēlējumiem vasarai. Balstīšanās uz personīgo vēsturi būs atslēga, kas nomierinās viņu nervus.

Lauva: Pašapmierināšanās

Atcerieties, ka Lauva ir patmīlības zīme! Tāpēc pašapmierināšanās seksuālā ziņā nāk par labu gan Lauvas ķermenim, gan prātam. Jūs varat kļūt nedaudz gudrāki un emocionāli stabilāki, ja regulāri sevi apmierināsiet.

Jaunava: Joga

Jaunavu prāti strādā visu cauru dienu kā galvenie organizatori. Lai palīdzētu atbrīvoties no visa šī stresa, neliela klasiskā joga ir īpaši efektīvs veids. Joga ir saistīta ar padošanos, un, tā kā Jaunavas mēdz strādāt tik smagi, šī prakse viņiem vismaz uz laiku var palīdzēt kalpot sev nevis produktivitātei.

Svari: Skatieties romantiskās komēdijas

Kad pasaule nenodrošina romantiku, kuru mēs visi esam pelnījuši, Svari sapratīs, ka viņi var iepriecināt sevi, atkārtoti noskatoties savu iecienīto romantisko komēdiju.

Skorpions: Klausieties mūziku 

Skorpioni ir dziļi emocionāli, un viņiem laiku pa laikam ir jāatkāpjas no reālās pasaules. Lai uzlādētu akumulatorus, viņiem vislabāk ir pazaudēt sevi mūzikā, kas atbilst viņu noskaņojumam. Ja viņi var iegrimt mūzikā, tas viņu pašu spēcīgās jūtas padarīs daudz vadāmākas.

Strēlnieks: Terapija

Kamēr Dvīņiem ir vislielākā reputācija par pārmērīgu runāšanu, Strēlnieki ir īstie Zodiaka pļāpas. Labākais stresa mazinātājs ir faktiskā sarunu terapija, kurā viņi var izrunāt jebkuru drāmu, kas ap viņiem risinās. Ja klāt ir terapeits, lai uzdotu vadošos jautājumus, viņi, visticamāk, sapratīs, ka drāma tomēr ir viņos pašos. 

Mežāzis: Mājasdarbi 

Mežāži ir dabiski strādīgi, un daļēji tas ir tāpēc, ka viņi novērtē gandarījuma vilni, kas pavada labi padarītu darbu. Kad viņi vēlas atbrīvoties, viņi pievēršas vienkāršam darbam - tādam, kam ir skaidrs sākums, vidus un beigas, piemēram, veļas locīšana vai trauku mazgāšana.

Ūdensvīrs: Spēļu vakars

Ūdensvīri ir ļoti intelektuāli, pat meklējot mieru. Neliels garīgais vingrinājums - galda spēles ar draugiem var palīdzēt Ūdensvīriem nokļūt miera stāvoklī, it īpaši, ja tas ir par pazīstamu tēmu. Dažiem konkurences spēles tikai paaugstina stresa līmeni, bet Ūdensvīrs ar to tiek galā. Īstermiņa uzmanība viņus atbrīvos no 400–500 citām idejām, kas virpuļo viņu galvā.

Zivis: Meditācija

Kā garīgākajai zīmei Zivīm ātrākais ceļš uz mieru ir meditācija. Zivis ir paaugstinātas jutības (tas ļauj viņiem būt tik izciliem māksliniekiem un problēmu risinātājiem), taču tas nozīmē, ka viņiem ir nepieciešami patiesi mierīgi apstākļi, lai atpūtinātu jutekļus.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu