VIDEO Trīs agresīvi vīrieši Vecrīgā uzbrūk cilvēkiem Ukrainas un Latvijas karogu nēsāšanas dēļ

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Zane Bitere/LETA

Vecrīgā, agresīvi noskaņots vīrietis uzbruka ļaužu pūlim, jo vienam no gājējiem pamanīja uz muguras Ukrainas karogu. Uzbrucējam neizdevās uzvarēt tuvcīņā, tādēļ viņš sāka draudēt citiem ar šaujamieroci, vēsta raidījums "Degpunktā".

Iztraucēja vakaru vairākiem cilvēkiem, draudēja izrēķināties, lamāja un teju vienu no cilvēkiem piekāva – šādu dienas noslēgumu vadīja vīriešu trijotne, kas staigāja pa Rīgas ielām.

Iespējams, galvenais agresors bija vīrietis zilā jakā, tieši viņš gandrīz sāka kautiņu ar ļaužu pūli. Par iemeslu sākt asumus uzbrucējam kalpoja Ukrainas un Latvijas karogi, ko nēsāja uz muguras viens no agresora oponentiem.

Agresors mēģināja viņam iesist, taču netrāpīja, un tad, visticamāk, saprotot, ka atrodas mazākumā, nolēma atkāpties un turpināt lamāties jau no attāluma. Notikušā liecinieki par vīrieti paziņoja policijai. Konflikta eskalācija nenotika, un agresīvi noskaņotais vīrietis kopā ar saviem draugiem devās Vecrīgas virzienā.

Agresors pēc tam uzbruka velobraucējam, taču aizķērās aiz viņa un nokrita līdz ar riteņbraucēju.

Divus no huligāniem, ieskaitot vīrieti zilajā jakā, likumsargi panāca un aizturēja Rīdzenes ielā. Kompānija esot draudējusi, ka izvilks no somas ieroci un šaus, tāpēc uzreiz tika pārmeklēti. Ieroči netika atrasti, taču uziets nazis un pneimatiskais steks.

Agresīvi noskaņotā vīrieša draugs, kas bija mierīgāks un piekrita sadarboties ar policiju, izstāstīja, kāpēc tad konflikts izcēlās: "Agresīvi nē. Mēs nebijām agresīvi. Mēs mierīgi braucām pēc darba. Jā. Tur paņēmām mierīgi, iedzērām aliņu, šņabīti. Kā jau visi normāli cilvēki. Cilvēks vienkārši "uzvilkās" Ukrainas karoga dēļ. Mans draugs, viņš bija iedzēris. Es viņu vilku prom."

Video: "Degpunktā" sižets

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu