FOTO un VIDEO Igaunijas mežā atrasts pamests "Ferrari" 250 000 eiro vērtībā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Sestdienas, 28. maija, vakarā sociālajos tīklos izplatījās informācija par to, ka Kakumē (mikrorajons Tallinas Hābersti rajonā) mežā atstāts "Ferrari", kas iebraucis grāvī. "Elu24" noskaidroja, kā varēja gadīties, ka dārgais sporta auto tika pamests mežā.

Negadījuma aculiecinieks "Elu24" fotogrāfam pastāstīja, ka pēc pagriešanās Ferrari iebrauca grāvī un pēc tam ietriecās kokā. Pēc aculiecinieku teiktā, automašīnā atradās vīrietis, sieviete un bērns, kuri aizbēga no notikuma vietas.

Saskaņā ar Autoceļu departamenta tīmekļa vietnes datiem attiecīgais automobilis ir tikko, 17. maijā, reģistrēts "Ferrari Roma".

Tas ir dārgs auto. Interneta vietnē "Auto24" līdzīgi sporta automobiļi tiek pārdoti par aptuveni 250 000 eiro.

Foto: Kuvatõmmis/Auto24

TikTok lietotājs @akypatni publicējis video, kurā redzams sestdienas vakarā Kakumē mežā atrastais "Ferrari", kas jau nonācis policijas uzmanības lokā. Videoierakstā redzams, ka trīs dienas pirms incidenta "Ferrari" apturēja policijas patruļa.

@akypatni #akypatni ♬ оригинальный звук - ༺ A͋͋k͋͋y͋͋p͋͋a͋͋t͋͋n͋͋i͋͋ ༻

"Limon.ee" sazinājās ar Igaunijas Policijas un robežsardzes pārvaldes preses dienestu, lai noskaidrotu incidenta detaļas. "27. maijā policija apturēja kādu transportlīdzekli, jo tā vadītājs bija pārsniedzis maksimālo atļauto ātrumu apdzīvotā vietā. Autovadītājam tika sastādīts pārkāpuma protokols," sacīja Policijas un robežsardzes pārvaldes preses pārstāve Annika Maksimova.

"Automašīnas īpašnieks šodien vērsās policijā saistībā ar sadursmi, un, pēc viņa teiktā, viņš nobrauca no ceļa, jo uz ceļa pēkšņi izskrējis kaķis. Precīzi negadījuma apstākļi tiek noskaidroti," piebilda Annika Maksimova.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu