Cik lielu naudas summu Džonijs Deps patiesībā iegūs par uzvaru tiesā pret bijušo sievu?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Trešdien, 1. jūnijā, aktieris Džonijs Deps uzvarēja tiesas prāvā par neslavas celšanu pret bijušo sievu, aktrisi Amberu Hērdu. 

Zvērinātie norādīja, ka Hērda ir apmelojusi savu bijušo vīru Depu 2018. gada "Washington Post" rakstā, kurā norādīja, ka cietusi no vardarbības. Tāpat zvērinātie norādīja, ka visa informācija, ko paudusi Hērda ir bijusi nepatiesa.

Džonijs Deps iesūdzēja Hērdu par 50 miljoniem ASV dolāru, taču tiesa lēma piešķirt Depam 10 miljonus ASV dolāru kompensācijā par zaudējumiem un piecus miljonus ASV dolāru soda atlīdzībā. Arī Hērda saņēma zaudējumu atlīdzību 2 miljonu ASV dolāru apmērā.

Tomēr lai arī zvērinātie nolēma, ka Amberai Hērdai kā soda atlīdzība jāizmaksā savam bijušam vīram Džonijam Depam piecus miljonus ASV dolāru, tomēr tiesnesei Penijai Azkartei nācās šo summu samazināt. Kā soda atlīdzību Džonijs Deps saņems 350 tūkstošus ASV dolāru, kas ir maksimālais naudas sods Virdžīnijā.

Galarezultātā Džonijs Deps saņems no savas bijušās sievas 10 350 000 ASV dolārus, bet viņam jāsamaksā Hērdai vēl divi miljoni ASV dolāru, kas nozīmē to, ka Depam beigās pienākas 8 350 000 ASV dolāru. 

Jau ziņots, ka, sākot no 2022. gada 12. aprīļa, bija plānota sešu nedēļu ilga tiesas prāva, kurā filmu "Karību jūras pirāti", "Edvards Šķērrocis" un "Čārlijs un Šokolādes fabrika" zvaigzne, aktieris Džonijs Deps, apsūdz savu bijušo sievu, filmu "Akvamens" un "Trakais brauciens" aktrisi Amberu Hērdu, apmelošanā un neslavas celšanā.

Pāra attiecības un laulība nebija ilga, taču tieši pēc šķiršanās tā iemantoja vislielāko preses uzmanību, pateicoties Hērdas izplatītajiem paziņojumiem, ka viņa cietusi no fiziskas un seksuālas vardarbības.

Depa mērķis bija ne tikai pierādīt, ka tā nav taisnība un viņš bijušajai sievai neesot ne pirksta piedūris, bet arī atklāt, ka tieši Hērda kopdzīves laikā esot uzvedusies kā visīstākā varmāka gan emocionāli, gan fiziski.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu