Bijušais Ukrainas prezidents ļaunprātīgi izmantojis savu statusu, lai tiktos ar ģimeni Londonā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: EPA/Scanpix

Ukrainas eksprezidents Petro Porošenko 4. jūnijā bija Londonā un naktī uz 5. jūniju ieradās Polijā, kur pēcpusdienā uzstājās finanšu kongresā, ziņo aģentūra "Unian".

Sociālajos tīklos izplatījies video, kurā redzams bijušais Ukrainas prezidents Petro Porošenko, kurš kopā ar meitu it kā pastaigājas pa Londonu.

Žurnālists Mihails Tkačs to paziņoja sociālajā tīklā "Facebook", atsaucoties uz avotiem politiskajās aprindās.

"Šodien sociālajā tīklā parādījās video, kurā Porošenko un viņa meita pastaigājas Londonā. Un tas ir pārsteidzoši. Galu galā Petro Oļeksijevičs ir devies komandējumā uz Viļņu un Roterdamu.

Oficiāli piektais Ukrainas prezidents kā iemeslu braucienam uz Roterdamu minēja Donalda Tuska vēstuli. Avoti politiskajās aprindās apgalvo, ka Porošenko komandējums tika piešķirts bez jebkādiem jautājumiem," sacīja Tkačs.

Saskaņā ar viņa sniegto informāciju Porošenko komandējumam uz Viļņu bija jābeidzas 31. maijā, bet komandējumam uz Roterdamu - 2. jūnijā.

"Un pat ja iedomājamies, ka Porošenko nevis lidoja uz Londonu, lai tiktos ar Makaru Pasenjuku un Valēriju Hontarevu, bet gan lidoja, lai redzētu savu ģimeni laikā, kad miljoniem ukraiņu jau vairāk par simts dienām cer nedēļas nogali pavadīt kopā ar ģimeni. 

Tas izskatās pēc politiskā stāvokļa ļaunprātīgas izmantošanas," piebilda žurnālists.

Porošenko nesen tika izlaists no Ukrainas trešajā mēģinājumā, aizbildinoties ar Kongresa un Eiropas Tautas partijas samita apmeklējumu. Pirmos divus mēģinājumus pamest valsti Porošenko nosauca par "nelikumīgi izjauktiem".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu