Aktieris Juris Hiršs tikai nesen uzzinājis, kurš ir viņa īstais tēvs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no STV video

Aktieris Juris Hiršs, viesojoties raidījumā "Pasaki to skaļi", atklāj kādu savas dzīves pārsteidzošu faktu, ko pats uzzinājis pavisam nesen, - viņa tēvs neesot viņa īstais tēvs. 

Aktieris Juris Hiršs atklāj, ka viņam bija dvīņumāsa, kura nomira trīs mēnešus pēc dzemdībām. Bērnībā aktieri piemeklējušas dažādas veselības likstas: "Es biju tieviņš, smalciņš, plaušām bija tuberkulozes pazīmes, un es gāju uz tuberkulozes dispanseru. Tas bija diezgan traki, bet tad es sāku saprast, ka vajag ar sportu nodarboties. Tagad varu teikt, ka man nekas dīvainā kārtā nesāp."

Aktieris atminas, ka bērnībā mamma par viņu ļoti uztraucās un slēpa, ka raud. Tomēr pirms apmēram mēneša aktiera dzīve apgriezusies kājām gaisā - kādu vakaru viņš saņēmis zvanu no savas tantes, kura aicināja viņu uz sarunu klātienē un atklāja Jurim pārsteidzošu faktu par viņa saknēm. 

"Jūsu tēvs patiesībā ir nevis Harijs Hiršs, bet Aivars Hiršs, mana tēta brālis," tā aktierim teikusi radiniece. 

"Mamma manai sievai bija reiz stāstījusi, ka krāpusi manu tēvu. Pirms nedēļas atbrauca mans brālis ciemos, uzcepām gaļu, un es viņam stāstu šo kuriozu, un viņš man saka: "Kā, tu nezināji?" Visi zināja, es vienīgais muļķis neko nezināju," nosmej aktieris. 

Hiršs skaidro, ka šis dzīves pagrieziens neko viņa dzīvē nav mainījis. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu