Liene Greifāne pēc aizbraukšanas no Krievijas priecājas par Latvijas vasaru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Liene Greifāne
Liene Greifāne Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Krievijā dzīvojošā dziedātāja un režisore Liene Greifāne, kura pēc trīsarpus gadu pārtraukuma ieradusies Latvijā, sociālajos tīklos dalījusies ar iespaidiem no atgriešanās dzimtenē. 

Greifāne vietnes "Instagram" īsajos stāstiņos publiskojusi foto no kāda dārza, kur bauda vasarīgos laikapstākļus.

"Arī Latvijā saulīte spīd koši. Varbūt pat pārāk," pie kadra, kurā pozē bikini, raksta Greifāne.

Atgādinām, ka Greifāne, kura dzīvo Sočos, mēroja garu un sarežģītu ceļu līdz Latvijai. Dzimtenē viņa ieradās jūnija sākumā, taču nav atklājusi, cik ilgu laiku šeit viesosies.

Foto: instagram/LieneGreifane

Greifāne, kura Latvijā bija pazīstama ar skatuves vārdu Liene Candy, pirms sešiem gadiem pameta Latviju, lai Maskavā studētu režiju. Pērn viņa ieguva režisores diplomu un ar ģimeni - vīru Igoru un jaunāko dēlu Kristoferu - dzīvo un strādā Sočos.

Pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā Greifāne savos sociālajos tīklos publiskoja emocionālu ierakstu, atklājot, ka negrasās pamest Krieviju. "Es neizvēlējos karu un to neatbalstu. Bet es izvēlējos savu karjeru sākt sešus gadus atpakaļ, pametot visu to, kas tika būvēts Latvijā kopš bērnības. Jūs man prasāt pamest manu darbu, mājas, draugus, bērnam skolu un draugus, lai tikai jūsu sirdis apmierinātos ar domu, ka neviens latvietis nedzīvo Krievijā.

Tad man ir pretjautājums, kurš no jums man piedāvās darbu, manam vīram, tā, lai varētu dzīvot, nevis izdzīvot? Apmaksāt Latvijas kosmiskos rēķinus, degvielas cenas utt. Uz kurieni jūs man piedāvājat pārvākties?

Esmu gatava izskatīt visus darba piedāvājumus režisūrā. Algai ir jābūt ne mazākai par 2000 eiro, jo, paskatoties, cik kas maksā Latvijā, ar mazāku algu izvilkt būs grūti," sociālajos tīklos vēstīja Greifāne.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu