VIDEO Profesionāļa acs "asums" - "Warriors" basketbolists pirms finālsērijas mača pamanījis ļoti sīku, bet būtisku niansi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Gerijs Peitons jaunākais
Gerijs Peitons jaunākais Foto: AP/Scanpix

Goldensteitas "Warriors" aizsargs Gerijs Peitons jaunākais pirms Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) finālsērijas trešā mača pret Bostonas "Celtics" pamanīja būtisku niansi, kuras dēļ uz ilgāku laiku tika pārtraukta komandas iesildīšanās.

"Warriors" fināla trešajā mačā ar rezultātu 100:116 viesos piekāpās Bostonas "Celtics" komandai, sērijā nonākot iedzinējos ar 1-2.

Aptuveni 90 minūtes pirms mača sākuma "Warriors" komandas iesildīšanos bija jāpārtrauc, jo Goldensteitas kluba aizsargs Gerijs Peitons jaunākais, kā arī viens no "Warriors" galvenā trenera asistentiem ievēroja, ka kaut kas nav kārtībā ar viņu laukuma gala grozu.

Laukumā tika izsaukts tehniskais personāls un izrādījās, ka grozs tik tiešām ir divas collas jeb piecus centimetrus par augstu. 

Vēl pirms "Warriors" komandas fani izgāja ielās ar dakšām un lāpām, kluba galvenais treneris Stīvs Kers norādīja, ka groza defekts nav bijis apzināta "Celtics" personāla rīcība.

"Ik pa laikam šādi gadījumi notiek. Spēlētājiem uz šādām niansēm ir uztrenēta acs. Visticamāk, kāds paskatījās uz grozu un kaut kas nešķita pareizi. Kamēr viss tiek nokārtots, problēmu nav," notikušo komentēja Kers.

Nākamais finālsērijas mačs norisināsies Bostonā naktī uz 11. jūniju plkst. 4 pēc Latvijas laika.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu