Jonasam otrā vieta pasaules motokrosa čempionāta posma kvalifikācijā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Pauls Jonass
Pauls Jonass Foto: Jānis Asaris, speciāli TVNET

Latvijas sportists Pauls Jonass sestdien ieņēma otro vietu pasaules motokrosa čempionāta 11. posma - Vācijas Lielās balvas - kvalifikācijā.

MXGP klases brīvajos treniņbraucienos Jonass, kurs šosezon pārstāv "Husqvarna" rūpnīcas komandu, bija trešais, bet otrajos treniņbraucienos viņš ieņēma piekto vietu.

Kvalifikācijā ātrākais bija slovēnis Tims Gajsers, kuram Jonass zaudēja 4,14 sekundes, bet trešo vietu ieņēma spānis Horhe Prado, atpaliekot no Latvijas sportista vien 1,7 sekundes.

Kopvērtējumā pēc desmit posmiem pārliecinošs līderis ar 438 punktiem ir Gajsers, 365 punkti ir francūzis Maksims Reno un 339 punkti - Žeremī Sīveram no Šveices, kurš par septiņiem punktiem apsteidz Prado. Jonass sakrājis 220 punktus un saglabā astoto pozīciju.

Sestdien vēl tika aizvadīts Eiropas čempionāta EMX125 klases sestā posma pirmais brauciens, kurā ātrākais bija Latvijas sportists Kārlis Reišulis, kamēr viņa brālis Jānis Reišulis ieņēma piekto vietu. Vēl Roberts Lūsis ierindojās 22.vietā, bet Uldis Freibergs pirmo braucienu noslēdza 29.pozīcijā

EMX125 klases braucēji svētdien aizvadīs otro braucienu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu