VIDEO "Mirkli vairs nevar atgriezt." Internetu pāršalc video, kur Disnejlendas darbinieks pārtrauc romantisku bildinājumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Fuhrmann/Twitter.com

Sociālos tīklos plašu popularitāti guvis video, kurā redzams, kā Parīzes Disnejlendas darbinieks pārtraucis kāda pāra bildinājumu. Pēc notikušā izklaides parks atvainojās pārim, vēsta ziņu medijs "The New York Times".

Pāra stāsts kļuva plaši izplatīts jūnijā pēc tam, kad sociālajos tīklos tika kopīgots kāda aculiecinieka filmētais video.

Klipā Disnejlendas darbinieks redzams, kā parādās bildinājuma vidū, atņem vīrietim gredzenu un ar žestu pārim parāda, lai pārvietojas nedaudz tālāk.

Kamēr vīrietis sekoja izklaides parka darbiniekam, viņš sacīja, ka līgava uz bildinājumu atbildēja ar "jā". Darbinieks uz to atbildēja: "Jā, tas ir lieliski, bet šeit būs vēl labāk."

Paziņojumā laikrakstam "The New York Times" Disnejlenda sacīja, ka atvainojas par notikušo un vēlas situāciju vērst par labu.

"Mēs esam atvainojušies attiecīgajam pārim, un mēs darīsim visu, kas ir mūsu spēkos, lai viņiem kompensētu notikušo," sacīja pārstāvis.

Telefonintervijā laikrakstam "Times" 31 gadu vecais vīrietis apstiprināja, ka Disnejlenda viņam un viņa līgavai piedāvājis nedēļas nogali pavadīt Disnejlendā bezmaksas un izvēlēties viesnīcu pēc pašu izvēles. Tomēr vīrietis neplāno piedāvājumu pieņemt.

"Es vairs nevēlos apmeklēt Disnejlendu. Viņi nevar mums atgriezt mirkli, un tas ir vienīgais, ko es vēlos – otru iespēju," sacīja vīrietis.

Viņš piebilda, ka pēc notikušā līgava "bija ļoti priecīga un skumja vienlaikus".

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu