VIDEO Dagestānas cīkstonis paražu dēļ brutāli piekauj garāmgājēju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Dagestānas uzlecošā jaukto cīņas mākslu (MMA) zvaigzne Šaraputins Magomedovs iekūlies nepatikšanās pēc brutāla uzbrukuma kādam garāmgājējam.

Interneta vidē nonācis video, kurā redzams, kā Dagestānas galvaspilsētā Mahačkalā vietējais cīkstonis Šaraputins Magomedovs uzbrūk kādam vīrietim, kurš uz eskalatora noskūpsta savu draudzeni.

Vispirms Magomedovs kaut ko vīrietim pateica, kam sekoja šķietami asāka vārdu apmaiņa un sitiens no svešinieka puses.

Abi vīrieši tika izšķirti, bet video turpinājumā redzams, ka Magomedovs svešinieku atrod citā vietā un pārsteidz ar sitienu, kas vīrieti pilnībā nokautē. Pie tam Magomedovs vēl iespēra pa guļošā pretinieka galvu.

Magomedovs sarunā ar "Sport1" skaidroja savu rīcību, norādot, ka sarunu ar svešinieku sācis Dagestānas paražu dēļ.

"Ir jāizprot šī situācija. Mahačkalā ir nerakstīti likumi. Zināma veida morālais kods. Maskavā ir pieņemami publiskā vidē izrādīt jūtas, bet pie mums tas nav pieņemts. Es nespēju klusēt," sacīja cīkstonis.

Smagā svara cīkstonis gan norādīja, ka viņa rīcība līdz galam nav bijusi pareiza: "Es tikai gribēju pateikt, ka viņš uzvedas nepieklājīgi, bet es viņam nespēju nodot savu ziņu. Viņš teikto uztvēra nepareizi. Tas arī bija goda jautājums - viņš man iesita. Es to negaidīju, bet piedāvāju notikušo izrunāt. Mans pēdējais sitiens gan bija absolūti lieks."

Magomedovs tiek apsūdzēts huligānismā un publiskā miera traucēšanā.

28 gadus vecais Magomedovs savas karjeras laikā ir izcīnījis uzvaras visās astoņās profesionālajās MMA cīņās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu