Roberto Meloni atklāj patieso iemeslu, kāpēc tik bieži vairs neuzturas Latvijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dziedātāja Roberto Meloni grāmatas ''Piedzīvojumi virtuvē'' prezentācijas pasākums.
Dziedātāja Roberto Meloni grāmatas ''Piedzīvojumi virtuvē'' prezentācijas pasākums. Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas slavenākais itālis Roberto Meloni intervijā TVNET Grupas tiešsaistes žurnālam "Klik" atklāj, ka šogad pieņēmis lēmumu, ka viņam ir jābūt mājās - Sardīnijā - biežāk nekā iepriekš.

Intervijā viņš neslēpj, ka šādu lēmumu pieņēmis ģimenes apstākļu dēļ. "Mammai bija veselības problēmas," atklāts ir Roberto.

"Jāteic, ka Covid-19 pandēmijas laikā mainījās manas prioritātes un vēlos biežāk veltīt laiku un būt kopā ar savu ģimeni," tā viņš.

Taču tas nebūt nav viss. "Tā kā tūlīt ies gaisā raidījums, kurā es iepazīstināšu ar Sardīniju, manos nākotnes plānos ietilpst Sardīnijas un Latvijas sadraudzības veidošana. Man tik daudzi latvieši sociālajos tīklos raksta un vaicā: ko noteikti vajadzētu apskatīt Sardīnijā? Un atzīst, ka esot žēl, ka es neesot Sardīnijā, jo labprāt ar mani kopā dotos ekskursijās. Es varētu arī darboties kā gids! Tagad varbūt ir pienācis laiks apvienot savas dzimtenes – Latviju un Sardīniju un pievērsties tūrismam. Un cilvēkiem izrādīt un iepazīstināt ar Sardīniju un arī savu dzimto Ardaras pilsētiņu."

Arī Latvijā viņam ir plāni. "Jūnijā došos uz Grankanāriju, kur esmu iegādājies apartamentus, un tāpat arī šajā mēnesī iegriezīšos Sardīnijā. Savukārt jūlijā un augustā būšu Latvijā, kur jau saplānoti vairāki darbi," atklāj Roberto.

Pilnu interviju ar Roberto Meloni lasi šeit!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu