Kas zināms par Rebelas Vilsones mīļoto no Latvijas?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: instagram/ramonaagruma

10. jūnijā austrāliešu aktrise un komiķe Rebela Vilsone (42) paziņoja, ka ir attiecībās ar modes dizaineri Ramonu Agrumu. Kas ir aktrises jaunā mīļotā?

Vilsones mīļotā sieviete Ramona Agruma, kura dzīvo Losandželosā, ir apģērbu zīmola "Lemon Ve Limon" radītāja, kā arī juvelierizstrādājumu un pulksteņu zīmola "Bee Goddess" vēstnese. Viņa ir arī brīvprātīgo organizācijas biedre, kas atbalsta bērnus.

Ramonas jaunība pagāja Latvijā, kur viņa absolvēja vidusskolu un iestājās Latvijas Universitātē, kurā no 2004. līdz 2009. gadam studējua jurisprudenci. Agruma strādāja arī nekustamo īpašumu jomā, vēlāk Vecrīgā atvēra savu restorānu "Vanille".

Ramonas tēvs ir uzņēmējs un politiķis Armands Agrums, savulaik bijis Ministru prezidenta Einara Repšes ārštata padomnieks, pildījis izpilddirektora pienākumus Rīgas Kurzemes reģionā, bijis Eiropas Parlamenta kandidāts un fonda "Prioritāte" vadītājs. 

Spriežot pēc Agrumas "LinkedIn" profila, viņa prot runāt četrās valodās - angļu, krievu, vācu un latviešu.

Rebelu un Ramonu iepazīstināja kopīgi draugi, un starp viņām teju nekavējoties uzplauka romantiskas jūtas.

"Vilsone un Agruma ļoti ātri sadraudzējās. Vilsones māte, kura dzīvo Sidnejā, nesen aizlidoja uz Losandželosu, lai satiktos ar meitas draudzeni. Dāmas apspriedušas ģimenes veidošanu un pat kāzas," atklāja sievietēm pietuvināta persona.

Kā zināms, jūnijs tiek uzskatīts par praida mēnesi. Arī Rīgā no 13. jūnija līdz 19. jūnijam norisināsies vairāki desmiti pasākumu, tostarp diskusijas, konferences, darbnīcas, izstādes un koncerti. Pasākumu programma būs veltīta brīvības tēmai.

Nedēļas galvenais pasākums 18. jūnijā būs Rīgas praida gājiens.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu