VIDEO ⟩ Londonā agresīvu vīrieti pie iepirkšanās centra ieejas "atvēsina" bijušais čempions boksā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: twitter

Lielbritānijas galvaspilsētā Londonā ar kādu ļoti agresīvu vīrieti nācies izrēķināties bijušajam supersmagā svara čempionam Džūliusam Fransisam.

Internetā plašu popularitāti guvis video, kurā redzams, kā kāds vīrietis pie "BoxPark" iepirkšanās centra ieejas ļoti agresīvi izturas pret apkārtējiem.

Vīrietis ar zilo galvassegu meklē konfliktu ar teju visiem apkārtējiem. Fransiss, kurš pēc boksera karjeras beigām strādā par apsargu, centās iekarsušo vīrieti nomierināt. Tomēr pienāca brīdis, kad agresīvais vīrietis ar paceltām rokām devās virsū Fransisam, un bijušais bokseris reaģēja nekavējoties, pilnībā "izslēdzot gaismu" agresoram.

Šobrīd nav zināms, vai bijušajam bokserim draud problēmas ar likumu.

"BoxPark" dibinātājs Rodžers Veids savā "LinkedIn" kontā metās aizstāvēt sava iepirkšanās centra apsargu.

"Džuliuss Fransiss ir bijušais Anglijas supersmagā svara čempions. Viņš ir viens no jaukākajiem cilvēkiem, ko jebkad esmu sastapis. Brīvajā laikā viņš palīdz trenēt bērnus no nelabvēlīgām ģimenēm. Es saprotu, ka Džuliuss un mūsu apsardzes komanda 15 minūtes mēģināja atturēt šo vīrieti no uzbrukšanas mūsu klientiem," rakstīja Veids

"Šis cilvēks agresīvi devās pretim Džuliusam, kurš aizstāvējās. Ko jūs darītu šādā situācijā?"

Fransiss savas boksa karjeras laikā kļuva par Lielbritānijas supersmagā svara boksa čempionu. Britu bokseris karjeras laikā tikās arī ar tādām supersmagā svara leģendām kā Maiks Taisons un Vitālijs Kļičko. Abās cīņās Fransiss gan nepārvarēja otro raundu.

Savas boksa karjeras laikā Fransiss izcīnīja 23 uzvaras piedzīvojot 24 zaudējumus. Pēdējo karjeras uzvaru viņš izcīnīja 2002. gadā, kad viņam bija jau 37 gadi. Šim panākumam sekoja 14 zaudējumu sērija, kas sagrāva jau norietā esošā boksera karjeras bilanci.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu