Nebeidzamu šķēršļu jūra: neveiksmīgākās Zodiaka zīmes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: fran_kie/Shutterstock.com

Reizēm šķiet, ka neveiksme ikdienā piezogas teju ik uz katra stūra. Uzzini, vai esi viena no neveiksmīgākajām Zodiaka zīmēm.

Vērsis

Šķiet, ka Vērsis vienmēr gaida kādu negaidītu triecienu, kas viņu sagaida aiz stūra. Lai gan viņiem noteikti nav ļoti paveicies, pats fakts, ka viņi joprojām dzīvo un pārvar visas dzīves sagādātās grūtības, ir pierādījums tam, ka viņiem nav vajadzīga veiksme, bet vienkārši tieksme un vēlme tikt galā ar šīm dzīves problēmām.

Dvīņi

Dvīņi nav tie laimīgākie. Patiesībā viņu dzīve ir piepildīta ar bezgalīgiem izaicinājumiem un šķēršļiem. Tomēr ir labas ziņas: aizraušanās ar zināšanām liek viņiem virzīties uz priekšu.

Jaunava

Veiksme viņiem vienmēr ir bijusi nepieejama, un Jaunavas, iespējams, ir pieradušas justies neapmierinātas. Lai gan var šķist negodīgi, ka viņu dzīve ir bijusi grūtāka nekā lielākajai daļai cilvēku, ir iemesls, kāpēc viņiem trūkst veiksmes. Viņi ir gatavi mācīties un piedzīvot grūtības un pēc tam parādīt pasaulei, kas nepieciešams, lai tās pārvarētu. 

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs patiesi ir pelnījis siltu apskāvienu, jo, godīgi sakot, šīs zīmes pārstāvjiem nekad nepaveicas. Lai gan dzīve pret viņiem nekad nav bijusi godīga, viņi ir īsti cīnītāji, kuriem vienmēr izdodas noturēties virs ūdens, pat ja šķiet, ka viņi varētu noslīkt no visām neveiksmēm, kas viņiem nāk ceļā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu