Noskaidrotas trīs viedākās un gudrākās Zodiaka zīmes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Mimma Key/Shutterstock.com

Amerikāņu rakstniece un astroloģe Brenna Lillija nosaukusi gudrākās Zodiaka zīmes. Šo Zodiaka zīmju pārstāvji, pēc ekspertes sacītā, dievina mācīties un gūt jaunas zināšanas.

Ūdensvīrs

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji dievina būt intelektuālākie cilvēki dažādās kompānijās. Ūdensvīri ir gaisa zīme, kura apvieno sevī stūrgalvību un inteliģenci.

Ūdensvīri var radīt iespaidu, ka ir bargi aprēķinātāji, taču patiesībā tā nav - viņi ir apveltīti ar empātiju un attīstītu intuīciju. Lillija uzsver, ka ūdensvīriem būtiski ir neatgrūst cilvēkus, jo viņi ar savu inteliģenci var neapzināti to izdarīt.

Mežāzis

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji ir ļoti mērķtiecīgi cilvēki, kurus vada zemes stihijas enerģija. Mežāžiem patīk uzņemties atbildību daudzās situācijās, kā arī argumentēt savus lēmumus un darbības.

Mežāži bieži vien ir nobriedušāki un gudrāki priekš sava vecuma, tāpēc nereti daudzi cilvēki vēršas pie viņiem pēc padoma vai palīdzības. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji apkārtējos cilvēkus piesaista ar savu līdzsvaroto raksturu un dzīves pieredzi.

Jaunava

Šo Zodiaka zīmju pārstāvjiem piemīt neirotiķu personība, taču eksperte uzskata, ka tas ir mānīgs priekšstats.

Jaunavu sīkumainība un iedziļināšanās dažādās detaļās ir šo Zodiaka zīmju pārstāvju pluss, nevis mīnuss. Astroloģe norāda, ka Jaunavas ir apveltītas ar neticamu prāta asumu - praktiski zina visu par savu apkārtēji vidi, cilvēku uzvedību un enerģētiku.

Jaunavām ir arī lieliska atmiņa un izcilas organizatoriskās spējas, taču, lai attīstītu šīs spējas pilnībā, šo Zodiaka zīmju pārstāvjiem ieteicams izvairīties no stresa.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu