Šarmantais aktieris Bredlijs Kūpers atklāj, ka daļu dzīves bijis atkarīgs no kokaīna

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Bredlijs Kūpers
Bredlijs Kūpers Foto: AFP/SCANPIX

Amerikāņu aktieris un producents Bredlijs Kūpers atklātā sarunā paziņo, ka bijis atkarīgs no narkotikām. Kūpers runāja par savām atkarības problēmām podkāsta "Smartless" sērijā.

Narkotiku varā viņš nonācis pēc tam, kad 2000. gadu sākumā pārtrauca darbu pie Dženiferas Gārneres asa sižeta trilleru sērijas "Alias". "Es biju ļoti noklīdis no ceļa. Biju atkarīgs no kokaīna," atklāts ir Kūpers.

Kūpers sarunas laikā atcerējās dzīves periodu, kad viņam bija 29 gadi. Tolaik Kūperam bijusi arī ļoti skarba humora izjūta, kas traucējusi gan dzīvei, gan arī darbam. Atceroties šo laiku, Kūpers neesot apzinājies, ka ejot par tālu.

Aktieris paskaidroja, ka tajā laikā viņam bijusi "nulle pašcieņas" un ka tolaik šķitis, ka viņa ļaunie joki un kodīgais sarkasms ir nekaitīgs.

"Es nedomāju, ka kādam ar to nodaru pāri, jo – kā gan es to varēju, ja jutos nevērtīgs? Es biju tik ļoti apmaldījies," 

paskaidroja Kūpers, piebilzdams, ka tolaik pārrāvis arī savu Ahileja cīpslu tieši pēc tam, kad 2003. gadā bija aizgājis no "Alias", kas vēl vairāk pastiprinājis emocionālo nemieru.

Pēc emocionālajiem pārdzīvojumiem Kūpers pārcēlās uz Losandželosu, kur atkal jutās kā vidusskolā. Bijis pat tā, ka viņš nevarēja iekļūt nevienā klubā, neviena meitene neesot gribējusi uz viņu skatīties.

Emocionālais sabrukums turpinājies vairākus gadus. "Man bija jāiziet cauri visām šīm lietām. Es noteikti veicu ievērojamus atklājumus šajā grūtajā dzīves posmā," Kūpers stāsta. Lielu lomu aktiera labošanās centienos spēlēja viņa piecus gadus vecā meita Lea.

"Tad, kad es kļuvu par tēvu šai brīnišķīgai, cilvēciskajai būtnei, tas pilnībā aizēnoja visu slikto un izcēla visu labo brīnišķīgās krāsās. Meitas piedzimšana ir labākais manas dzīves notikums," sacīja Kūpers. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu