VIDEO ⟩ Tutū iesit "hat-trick" un sekmē FK "Auda" pārliecinošu uzvaru

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Brīss Tutū
Brīss Tutū Foto: Optibet Virslīgas arhīvs

Brīsam Tutū gūstot trīs vārtus, "Auda" piektdien svinēja uzvaru "Optibet" Latvijas futbola virslīgas 17.kārtas mačā.

"Auda" mājinieces statusā "Skonto" stadionā ar rezultātu 5:0 (2:0) uzvarēja Jūrmalas "Spartaka" futbolistus.

"Auda" vadībā izvirzījās spēles 19.minūtē, kad sitienu ārpus soda laukuma robežām izpildīja Tutū. "Spartaka" vārtsargs Dāvis Viljams Veisbuks nenofiksēja bumbu, kas izripoja viņam caur kājām un nonāca vārtos. Ķekavnieki nostiprināja savu vadību 30.minūtē, kad pēc stūra sitiena Tutū ar galvu raidīja bumbu tīklā.

Otrā puslaika vidū Tutū nokārtoja sev "hat-trick". 67.minūtē "Auda" izmantoja viesu rupju kļūdu savā soda laukumā, Tutūt nolika bumbu pa sitienam uz līnijas un trieca to mērķī - 3:0. Kad līdz pamatlaika beigām bija palikušas 16 minūtes, Rafaēls Rezende no tuvas distances sita bumbu garām tukšiem vārtiem un neizmantoja lielisku iespēju panākt 4:0 "Audas" labā.

Kompensācijas laikā pret Daniilu Ulimbaševu soda laukumā tika pārkāpti noteikumi. "Pendeli" devās izpildīt Staņislavs Krapuhins, kurš sita nekļūdīgi. Tomēr tie nebija mača pēdējie vārti, jo pēdējās sekundēs vēlreiz tika sarauta viesu aizsardzība un noslēgumā 5:0 panāca Manjumovs Ahols.

Vēl šodien Rīgā "Metta" "Daugavas" stadionā uzņem "Daugavpils" futbolistus.

Turnīra tabulas galvgalī ar 41 punktu 16 mačos ir "Valmiera", bet 38 punkti ir RFS. 35 punktus 16 dueļos sakrājusi "Liepāja", bet aiz pirmā trijnieka ir "Riga" ar 34 punktiem. Piektajā vietā ar 24 punktiem 16 cīņās ir "Auda", bet aiz tās ar 15 punktiem ierindojas "Daugavpils". 13 punkti 16 cīņās ir "Metta", 11 punkti 15 dueļos ir "Tukums 2000"/"Telms" komandai, astoņus punktus 15 cīņās sakrājis "Spartaks", kamēr pieci punkti 16 mačos ir "Super Nova" vienībai.

2022.gada virslīgā spēlē desmit komandas. Virslīgas čempionātā pagājušajā sezonā pirmo reizi kluba pastāvēšanas vēsturē triumfēja RFS, otrajā vietā ierindojās "Valmiera", bet bronzas godalgas izcīnīja "Liepāja". Tikmēr iepriekšējo trīs sezonu čempionvienība "Riga" ieņēma ceturto vietu.

"Optibet" Nākotnes līgā aizvadītajā sezonā pirmās trīs vietas ieņēma "Auda", "Tukums 2000"/TSS un "Super Nova" komandas, pievienojoties virslīgas klubiem.

Plānots spēles aizvadīt četros apļos no 11.marta līdz 13.novembrim.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu