Ceturtdienas horoskops: 23. jūnijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: unsplash.com

Horoskops ceturtdienai, 23. jūnijam. 

AUNS

Jāņu svinēšanai pārāk netērējies, un nav arī vēlamas lielas sabiedriskās aktivitātes. Vissirsnīgākā līgošana savās mājās vai tuvinieku un draugu lokā.

VĒRSIS

Dodies uz kādu nomaļu Latvijas vietu, kur var iebrist rasotā zālē, un līgo dziesmas dziedāt pilnā balsī. Ja neesi tradīciju mīļotājs, tad prieku sagādās neliels ceļojums uz citu zemi.

DVĪŅI

Lieliska līgošana draugu kompānijā – apdziedāšanās, jāņugunis, danči un lēkšana pāri ugunskuram. Ja šobrīd esi brīvs, tad kāda dzirkstelīte sirdī var aizdegt liesmu.

VĒZIS

Šī diena uz ļoti emocionālas nots. Zāļu vakarā sentimentāls noskaņojums, romantiski piedzīvojumi un neatkārtojamā saullēkta gaidīšanas sajūta. Iedvesmas laiks.

LAUVA

Šodien būsi kompānijas dvēsele un par piekrišanas trūkumu nevarēsi sūdzēties. Ja dosies uz zaļumballi, visas dejas rezervētas. Kāda brīvā sirds varbūt satiks to īsto un vienīgo.

JAUNAVA

Uz ballītēm un pasākumiem ar lielu ļaužu pulku prāts nenesīsies, drīzāk gribēsies līgot nelielā radu un tuvu cilvēku lokā. Romantiski brīži ugunskura gaismā.

SVARI

Pacilātas un pozitīvas noskaņas. Mīļuprāt savās mājās uzņemsi līgotājus vai organizēsi izbraucienu dabā, parūpēsies par pīrāgiem, miestiņu un siera rituli.

SKORPIONS

Zāļu vakara reibinošā smarža var sagrozīt galvu pat vispragmātiskākajam cilvēkam. Ja tev ir ģimene, tad zini, ka līdzās ir lieliski cilvēki, un šis vakars būs mīlestības piepildīts.

STRĒLNIEKS

Cep pīrāgus, sien sieru, atceries par meijām un vainagiem, un ielūdz ciemos radus un draugus. Diena un vakars pozitīvi nemierīgs – apsveikumi arī tīmeklī un tālruņa zvani.

MEŽĀZIS

Zāļu vakarā romantiskā gaisotnē kādam uzplauks viskrāšņākais papardes zieds. Ģimenes cilvēkiem savukārt svarīgi uzklausīt otru un runāt, ja kas sakrājies uz sirds.

ŪDENSVĪRS

Dodies uz zaļumballi, brīvdabas izrādi vai koncertu. Iespējams, daudzo apmeklētāju vidū tavs skats sastapsies ar citu un uzšķilsies simpātiju dzirkstelīte.

ZIVIS

Klāj baltu galdautu, cep pīrāgus un aicini kopā savējos. Vai arī pats dodies pie radiem vai draugiem. Tikšanās ar tuviem cilvēkiem dos daudz pozitīvu emociju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu