Tādas ir tikai divas! Visļaunākās Zodiaka zīmes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Krakenimages.com/Shutterstock.com

Astrologi iesaka uzmanīties no šīm Zodiaka zīmēm, jo, neskatoties uz to, ka viņi šķiet mierīgi, tomēr nav ieteicams viņus sadusmot.

Auns

Auna valdnieks ir enerģiskaos un impulsīvais Marss. Labā noskaņojumā Auns ir brīnišķīgs draugs un sarunu biedrs, ar viņu nav garlaicīgi, viņš nav slinks un teju vienmēr ir gatavs palīdzēt.

Taču, ja tev gadās viņu satikt sliktā garastāvoklī, ja tu viņu kaut mazliet saniknosi, tad pār tevi gāzīsies īsta uguns vētra, jo Auns ir īsta uguns zīme.

Auns ir ātrs un spītīgs, viņiem ir grūti piekrist citiem, viņi ne vienmēr uzklausīs sarunu biedra loģiskos argumentus. Šīs zīmes vīrieši bieži domā, ka dažus jautājumus var atrisināt tikai ar dūru palīdzību. 

Skorpions

Arī šo Zodiaka zīmi pārvalda planēta Marss. Labā garastāvoklī Skorpioni ir mierīgi un draudzīgi. Dažreiz pat varētu tos uzskatīt par naiviem. Bet ne visi zina, ka zem miera maskas periodiski uzliesmo īstas emociju viesuļvētras.

Piederība Ūdens stihijai liecina par Skorpiona jūtīgumu. Tomēr viņš reti izrāda savas jūtas, dodot priekšroku tās paturēt pie sevis.

Bet, ja izsmelsi Skorpiona pacietības kausu, pār tevi kritīs iznīcinošā spēka dusmas. Šādos brīžos viņš patiešām var būt ļoti dusmīgs un pat nežēlīgs.

Tikai attīrot savu dvēseli no kaislībām un negatīvām emocijām, Skorpions spēj atvērties labestībai, mieram un mīlestībai. Šis ceļš ir jāiziet katram šīs zīmes pārstāvim. Dažreiz viņiem šķiet, ka dzīve ir kā mūžīga cīņa un, pirmkārt, šeit ir svarīga uzvara pār sevi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu