Dženifera Lopesa atklāti par attiecībām ar māti: Savas dusmas viņa izgāza uz bērniem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Dženifera Lopesa jaunajā "Netflix" dokumentālajā filmā "Halftime" ("Puslaiks") atklāti runāja par savām attiecībām ar māti.

Dokumentālā filma koncentrējas uz Lopesas karjeru, sākot no aiziešanas no mājām 18 gadu vecumā līdz dziedāšanai prezidenta Džo Baidena inaugurācijas pasākumā 2021. gadā.

Lopesa arī sīkāk pastāstīja par savu bērnību, pieminot, ka savulaik daudz strīdējās ar māti Lupi. 

"Viņa darīja to, kas viņai bija jādara, lai izdzīvotu, un tas padarīja viņu stipru, bet tas arī padarīja viņu neciešamu. Uz mums viņa izlika savas dusmas," skaidroja Lopesa. 

Lupe, atbildot uz meitas izteikumiem, sacīja: "Es biju tālu no ideālās mātes. Vienīgais, ko es varu teikt, visu, ko es darīju, es darīju bērnu interesēs."

Dokumentālajā filmā Lopesa sacīja, ka viņas māte ir sarežģīta persona, taču viņa vēlējās audzināt savas trīs meitas tā, lai viņām nebūtu jāpaļaujas uz vīriešu klātesamību.

Lupe sacīja: "Es vienmēr uz viņām liku augstākās cerības. Tas bija tāpēc, lai parādītu, ka viņas var labāk. Ar Dženiferu bija visgrūtāk. Mēs vispār nesapratāmies."

Lopesa sacīja, ka viņai bija jāpamet mājas 18 gadu vecumā, jo viņas ar māti pamatīgi sastrīdējās."Mana mamma teica: "Ja tu dzīvosi šajā mājā, tu iegūsi izglītību. Kādu vakaru mēs sastrīdējāmies, un es vienkārši aizgāju."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu