Valkā uzņēmumā nozog elektroinstrumentus 10 000 eiro vērtībā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Zaglis. Ilustratīvs foto
Zaglis. Ilustratīvs foto Foto: Shutterstock

Pagājušajā nedēļā Valkā kādā uzņēmumā nozagti elektroinstrumenti aptuveni 10 000 eiro vērtībā, aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) Vidzemes reģiona pārvaldes pārstāve Ieva Ploriņa.

Šā gada 16.jūnijā plkst.7.45 Valkā, Raiņa ielā, kādā uzņēmumā konstatēts, ka, iekļūstot uzņēmuma telpās, ir notikusi dažādu elektroinstrumentu zādzība apmēram 10 000 eiro apmērā. Notikuma apstākļi tiek skaidroti, policijā notiek izmeklēšana.

Ploriņa piebilst, ka arī citur Vidzemē pagājušajās brīvdienās konstatētas vairākas zādzības no uzņēmumiem, privātīpašumiem un dzīvokļiem.

Valsts policija aicina svētkus svinēt apdomīgi un nepārspīlēt ar alkoholisko dzērienu lietošanu. Lai pasargātu savus īpašumus, iedzīvotājiem jābūt uzmanīgiem, dodoties svētku brīvdienās, jāaizslēdz durvis, jāaizver logi, jāaktivizē signalizācija un jāpalūdz kaimiņiem pieskatīt īpašumu.

Tāpat iedzīvotāji tiek aicināti ne vien parūpēties par sava mājokļa drošību, bet pievērst uzmanību arī tam, kas notiek kaimiņa sētā. Manot mājokļu tuvumā aizdomīgas personas, kas novēro svešu īpašumu, un rodoties aizdomām par zādzību vai zādzības mēģinājumu, policija aicina nekavējoties zvanīt pa tālruņa numuru 110.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu