FOTO ⟩ Pasaulslavenās grupas "Placebo" koncerts Siguldas pilsdrupu estrādē

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Pasaulslavenās grupas "Placebo" koncerts Siguldas pilsdrupu estrādē
Pasaulslavenās grupas "Placebo" koncerts Siguldas pilsdrupu estrādē Foto: Juris Lisovs/TVNET

Siguldas pilsdrupu estrādē trešdien, 22. jūnijā, fanus priecēja birtu alternatīva roka grupa "Placebo", vēsta "L Tips Agency" pārstāve Līva Toniņa.

Grupa "Placebo" dibināta 1994. gadā, dziedātājam, komponistam un multiinstrumentālistam Braienam Molko iepazīstoties ar ģitāristu Stefanu Olsdālu. Ar 25 gadu laikā pārdotiem 13 miljoniem ierakstu "Placebo" ierindojas vadošo alternatīvā roka apvienību pulkā.

Foto: Siguldas pilsdrupu estrādē uzstājas pasaulslavenā grupa "Placebo"

"Placebo" koncerta iesildītāji bija pērnavieši "Sibyl Vane" un rīdzinieki "Purple Negative".

Toniņa norāda, ka "Sibyl Vane" apvieno indīpopu ar postpanku un 90. gadu alternatīvā roka elementus. Grupas skanējums savu individualitāti iegūst, pateicoties apvienības līderes - vokālistes, dziesmu autores un ģitāristes - Helēnas Randlahtas balsij un tēlam.

Savukārt "Purple Negative" ir indī un alternatīvā roka grupa no Rīgas. Apvienība guvusi atzinību, iepazīstinot klausītājus ar tādiem singliem kā "Your Ignorance" un "Fluorescent Lights". 2020. gada septembrī grupa iepazīstināja ar singlu "Happy Once a Year" un minialbumu "Happy", kas tapis "Hodila Records" studijā. Grupas sastāvā darbojas Elīza Daine, Roberts Gromovs, Rūdolfs Roļskijs un Emīls Lapiņš.

Britu alternatīvā roka zvaigznes "Placebo" Siguldas pilsdrupu estrādē uzstājās savas vasaras festivālu turnejas laikā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu