Pēc kritiena no elektriskā skrejriteņa, Igaunijā miris 13 gadus vecs zēns

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Andriy Bilous/Shutterstock

Šodien, 24. jūnijā, no rīta policija saņēma ziņojumu, ka 13 gadus vecs zēns ir atrasts miris savās mājās Tartu pilsētā pēc tam, kad naktī viņš nokrita no sava elektriskā skrejriteņa un guva traumas, vēsta "Postimees".

Igaunijas policijas Dienvidu prefektūras Operatīvās informācijas dienesta vadītājs Otomārs Virks pastāstīja, ka pusaudži pagājušajā naktī pavadīja laiku kopā mājās.

"Saskaņā ar sākotnējām ziņām viens no zēniem naktī ar elektrisko skrejriteni bija devies uz mājām pie drauga, kas dzīvoja pāris ielu attālumā, bet pa ceļam nokrita no sava elektriskā skrejriteņa.

Atgriezies mājās, zēns pastāstīja draugiem par kritienu, norādot, ka viņš ir savainojis ceļgalus un galvu. Tā kā pusaudzis nejutās labi, viņš atstāja savus draugus un devās uz mājas pirmo stāvu," teica Virks.

"No rīta draugi konstatēja, ka 13 gadus vecais zēns, kurš bija aizgājis uz pirmo stāvu, neizrādīja nekādas dzīvības pazīmes. Viņi piezvanīja uz trauksmes centru un lūdza palīdzību. Mediķi uzsāka pusaudža reanimāciju, bet diemžēl zēns jau bija miris," sacīja policists un izteica līdzjūtību bērna tuviniekiem.

Zēna līķis ir nosūtīts autopsijai, lai noteiktu nāves cēloni. Precīzi notikušā apstākļi tiks noskaidroti kriminālprocesa laikā.

Virks piebilda, ka zēns brauca ar elektrisko skrejriteni bez ķiveres, lai gan tā ir obligāta personām, kas jaunākas par 16 gadiem. "Aizsargķivere ir ļoti ieteicama arī visiem pārējiem, jo skrejriteņu braukšanas ātrums ir liels un negadījuma brīdi pastāv ļoti liels risks gūt nopietnas vai pat traģiskas traumas," viņš piebilda.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu