Izsolē būs iespējams iegādāties "Latvijas dzelzceļa" sliedes

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Michael Derrer Fuchs/Shutterstock

Trešdien, 6. jūlijā, tiks rīkota 4000 tonnu melno metāllūžņu izsole, kurā no VAS "Latvijas dzelzceļš" varēs iegādāties dzelzceļa sliedes, stiprinājumus, dzelzceļa vagonu lēninātājus un citas detaļas. Izsoles sākumcena ir 380 eiro par tonnu, vēsta publikācija oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Izsolē piedāvās iegādāties dažāda garuma lietotas dzelzceļa sliedes, nepārsniedzot 12,5 metru garumu, kā arī pārmiju daļas, sliežu stiprinājumus, dzelzceļa vagonu lēninātājus un ritošā sastāva mezglus un detaļas.

Realizējamais apmērs - 4000 tonnu - tiks pārdotas pēc izsoles rezultātu apstiprināšanas "Latvijas dzelzceļa" iekšējos normatīvos noteiktajā kārtībā un 20 dienu laikā no abpusējas līguma parakstīšanas brīža līdz 2022. gada decembrim.

Izsoles sākumcena ir 380 eiro par tonnu.

Melno metāllūžņu pārdošanas izsole notiks 6. jūlijā plkst.11 Rīgā, Gogoļa ielā 3.

"Latvijas dzelzceļš" ir publiskās lietošanas dzelzceļa infrastruktūras pārvaldītājs un koncerna "Latvijas dzelzceļš" valdošais uzņēmums. Koncernā ietilpst arī "LatRailNet", kas veic infrastruktūras maksas noteikšanu un dzelzceļa infrastruktūras jaudas sadali, "LDz Cargo", kas nodrošina dzelzceļa kravu pārvadājumus un starptautiskos pasažieru pārvadājumus, ritošā sastāva remonta un uzturēšanas uzņēmums "LDz ritošā sastāva serviss", apsardzes uzņēmums "LDz apsardze", loģistikas uzņēmums "LDz loģistika", kā arī infrastruktūras būvniecības un uzturēšanas uzņēmums "LDz infrastruktūra", kuram 2022. gada maijā sākts likvidācijas process.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu