VIDEO "Fekāliju strūklaka šļācās no poda!" Grīziņkalnā nebrīdina par kanalizācijas tīrīšanas darbiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: zedspider/Shutterstock.com

Edgaru, kurš dzīvo Zvaigžņu ielā, Grīziņkalnā negaidīti piemeklējis nepatīkams pārsteigums - fekāliju strūklaka, kas šļācās ārā no klozetpoda, vēsta raidījums "Bez Tabu".

Edgars izskrējis ārā no mājas un ieraudzījis, ka pagalmā notiek maģistrāles kanalizācijas tīklu tīrīšana. Vīrietim paveicies, ka konkrētajā brīdī bijis mājās, ātri noreaģējis un steidzis visu satīrīt.

"Manā mājā pirmajā stāvā gandrīz metra augstumā izšļācās fekāliju strūklaka, otrajā stāvā tas pats. Viņi veica nesankcionētus darbus, turklāt ļoti neprofesionāli. Jautāju uzņēmuma darbiniekam, kas šeit notiek, taču viegli necenzētā formā mani "pasūtīja" tālāk," stāstīja Edgars.

"Rīgas ūdens" pārstāvis Sandris Vanzovičs norādīja, ka viņiem nav iedzīvotājiem jāpaziņo, ja veic iepriekš neplānotus darbus. Šajā gadījumā tika saņemts izsaukums no dzīvokļa, kur bija aizsērējusi kanalizācija.

Nekustamā īpašuma pārvaldnieku asociācijas vadītājs Vitolds Peipiņš piekrita, ka šādās situācijās, kad veic avārijas darbus, uzņēmumam nav pienākuma iedzīvotājus iepriekš brīdināt.

Video: "Bez Tabu" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu