Zināmi "PetCity" konkursa pirmās nedēļas uzvarētāji

Dalies ar zvēriņa foto un laimē vērtīgas balvas!
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Privātais arhīvs

“Šo mazo draiskuli, kura iekaro cilvēku sirdis, sauc Kira, un viņa ir tikai četrus mēnešus veca. Patīkami ir noraudzīties uz to, kā cilvēki - gan lielāki, gan mazāki, ieraugot Kiru un ar viņu pakomunicējot, dodas prom ar smaidu, un tad tu saproti, ka reizēm, lai diena būtu izdevusies, nemaz nevajag daudz,” "PetCity" konkursa pieteikumā sirsnīgi raksta Kiras saimniece, kura ir kļuvusi par vienu no trim pirmās nedēļas uzvarētājām.

Kiras saimniece stāsta, ka viņas mīlule ir draudzīga ne tikai pret cilvēkiem, bet pret visām dzīvām radībām, vienalga, vai tā ir vista, kaza, putns vai kaķis, turklāt suņu meitenei patīk arī ceļot. “Tikko atgriezāmies no auto ceļojuma uz Slovākijas augstajiem Tatriem, ko Kira izbaudīja un izturēja godam!

Foto: Privātais arhīvs

Kāpām kalnos, kur atradām sniegu, to izbaudīja ne tikai Kira, šļūcot pa sniegu no kalna lejā, bet arī mēs, jo kas gan var būt vēl jautrāk, kā pikoties vasarā! Pabijām arī Varšavā, kur Kiru samīļoja katrs otrais garāmgājējs. Krakovā, Zakopanē, droši varējām doties pat uz restorāniem, kur vienmēr Kirai pirmajai tika atnests ūdens trauks. Parasti saka, ka sunim labāk patīk pie dabas, bet, dzīvojot kopā ar šo neparasto suni, varu to apstrīdēt, jo viņai daba patīk tikpat ļoti, cik pilsēta, kas ir diezgan apbrīnojami.

Foto: Privātais arhīvs

Kiras mīļākās mantiņas ir mērkaķīši, mīļākais auglis, kā kārums, ko ēd gardu muti, ir banāns, bet mūzika, mūzika Kirai ļoti patīk, viņa to izbauda, uzmanīgi klausoties, jo īpaši klasisko mūziku. Par to pārliecinājās arī cilvēki uz Varšavas centrālās gājēju ielas, kur klasisko mūziku spēlēja ielu muzikants, no kura Kira nevēlējās doties prom – apsēdās viņam tieši pretī un cītīgi klausījās. Protams, garāmgājēji sāka smaidīt, sakot, ka beidzot kāds novērtē šo mūziku.”

Lūk, vēl divu konkursa dalībnieku mājas mīluļu foto, kuru saimnieki šonedēļ tiks pie 50 eiro vērtām dāvanu kartēm no “PetCity”:

Foto: Privātais arhīvs
Foto: Privātais arhīvs

Varbūt esi iemūžinājis mirkli, kā tavs suns laiza saldējumu, peldas vai dodas kopīgā pārgājienā? Vai arī esi nofotografējis, kā tavs kaķis laiski guļ terasē?  Līdz šā gada 17. jūlijam arī tu vari piedalīties konkursā un, iesūtot sava četrkājainā mīluļa foto, laimēt vērtīgas balvas. Lai smeltos iedvesmu, aplūko mājas mīluļu foto, ko pagājušā nedēļā iesūtījuši pārējie konkursa dalībnieki, bet vairāk par konkursu lasi, lūk, šeit.

Konkurss tapis sadarbībā ar "PetCity”.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu