Slavenības uz oglēm ⟩ Dārzeņu vrapus ar humosu un sieru grilē Elizabete Kupča

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Šķiet, vasara nav iedomājama bez šašliku vai desiņu cepšanas zem klajas debess. Taču ne to vien var grilēt. Jaunākajā TVNET rubrikā "Slavenības uz oglēm" kopā ar veselīga dzīvesveida entuziasti un "Instagram" konta "healthyliving" īpašnieci Elizabeti Kupču gatavosim un grilēsim ātros dārzeņu vrapus ar humosu un sieru.

Elizabetei veģetārā vrapa pagatavošanai nepieciešamas bija tortiljas, divu veidu "Rūdolfs" humoss - ar zaļumiem un ar čili un papriku, cukīni, tomāts, sarkanais sīpols, keila lapas, Čedaras siers, mocarellas bumba un sāls/pipari pēc garšas. Cukīnī grieza šķēlēs, apsmērēja ar olīveļļu un no abām pusēm grilēja. Tad kārtoja vrapus: vienā izmantojot zaļumu humosu apvienojumā ar Čedaras sieru un, bet otrā čili un paprikas humosu ar mocarellas sieru, abus veidos papildinot arī ar pārējiem dārzeņiem. Pēdējais solis - rūpīgi savīstītos vrapus lika uz grila, lai viegli apbrūnē un siers izkūst.  

Foto: Jānis Škapars/TVNET

Šeit atradīsi Elizabetes gatavoto vrapu recepti, bet, lai uzzinātu, kā viņai veicās ar vrapu satīšanu, kad un kāpēc viņas blogs no kaut kā tikai sev kļuva par orientētu arī citiem un kā Elizabete atrada motivāciju pārvērst pati savu dzīvi un kādas ātrās diētas ir izmēģinājusi, noskaties video!

Foto: Ātros dārzeņu vrapus ar humosu un sieru gatavo Elizabete Kupča

Raksts tapis sadarbībā ar "Rūdolfs".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu