Ostapenko pretiniece Vimbldonas astotdaļfinālā būs vāciete Marija

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aļona Ostapenko
Aļona Ostapenko Foto: Zane Bitere/LETA

Latvijas sieviešu tenisa pirmās raketes Aļonas Ostapenko pretiniece Vimbldonas čempionāta astotdaļfinālā būs Vācijas pārstāve Tatjana Marija.

Pasaules ranga 103. rakete Marija trešajā kārtā piektdien ar 6-3, 7-5 pieveica Grieķijas pirmo raketi Mariju Sakari, kura pasaules rangā ieņem piekto vietu.

Pirmajā setā par izšķirošo kļuva astotais geims, kurā, servējot Sakari, uzvarēja Marija.

Otrajā setā pēc punkta gūšanas otrajā geimā, kad servēja vāciete, Sakari panāca 4-1 pārsvaru, taču pēc 5-2 nespēja uzvarēt vairs ne geimā, Marijai svinot uzvaru ar otro mačbumbu.

Ostapenko, kura WTA rangā ieņem 17. vietu un Vimbldonā izsēta ar 12. numuru, trešajā kārtā ar rezultātu 3-6, 6-1, 6-1 uzvarēja rumānieti Irini Kamēliji Begu (WTA 43.).

Latvijas tenisiste Vimbldonas čempionātā sacenšas arī dubultspēlēs. Sieviešu dubultspēļu pirmajā kārtā pārī ar ukrainieti Ļudmilu Kičenoku ar ceturto numuru turnīrā izsētais pāris ar 2-6, 7-5, 6-3 pārspēja Francijas tenisisti Oseanu Dodēnu un Tatjanu Mariju no Vācijas.

Kopā ar kolumbieti Robertu Farahu Ostapenko piedalīsies arī jauktajā dubultspēlē, kur pāris izsēts ar septīto numuru. Pirmajā cīņā piektdien pretiniekos būs Bens Maklaklens no Japānas un Taivānas tenisiste Haočina Čaņa.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu