"Tavs svars nenosaka, kas tu esi." Rebela Vilsone par pieņemšanos svarā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rebela Vilsone
Rebela Vilsone Foto: EPA/Scanpix

Austrāliešu aktrise un komiķe Rebela Vilsone aizvadītajā nedēļas nogalē publicējusi fotogrāfiju peldkostīmā, atklājot, ka, baudot brīvdienas Eiropā ar savu mīļoto - latviešu dizaineri Ramonu Agrumu, pieņēmusies svarā.

Viņa "Instagram" raksta: "Es tikko pamanīju, ka savās brīvdienās esmu pieņēmies svarā par trīs kilogramiem. Esmu brīnišķīgā "viss iekļauts" kūrortā... Esmu zaudējusi paškontroli. Bet ziniet ko? Rīt es varu piecelties un doties uz sporta zāli, dzert ūdeni, ēst veselīgi un mīlēt sevi."

Vilsone jau iepriekš atklājusi, ka vienmēr cīnījusies ar lieko svaru, taču jau labu laiku aktrise ir lieliskā formā. Viņa saviem faniem saka, ka zina, kā ir justies vainīgai, ēdot pārāk daudz.

Foto: Rena Schild/ Shutterstock

"Ja tu esi tāds pats kā es, vienkārši zini, ka esi kas vairāk, nekā tikai tavs svars.

Tavs svars nenosaka, kas tu esi. Vienkārši centies dzīvot veselīgi un neesi tik skarbs pret sevi. Esi labākā sevis versija."

10. jūnijā Vilsone paziņoja, ka ir attiecībās ar modes dizaineri Ramonu Agrumu. Abas kopā ceļo, sociālajos tīklos atrādot savu ceļojumu pa Eiropu.

Vilsones mīļotā sieviete dzīvo Losandželosā un ir apģērbu zīmola "Lemon Ve Limon" radītāja, kā arī juvelierizstrādājumu un pulksteņu zīmola "Bee Goddess" vēstnese. Viņas tēvs ir uzņēmējs un latviešu politiķis Armands Agrums.

Agrums 2018. gadā Saeimas vēlēšanās bija partiju apvienības LSDSP/KDS/GKL līderis. Viņam bija pirmais numurs apvienības Rīgas sarakstā, un kopā viņš saņēma 397 vēlētāju balsis. Lieki teikt, ka ar to bija daudz par maz, lai tiktu pie kārotā deputāta amata.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu