Mika Indraša mamma komentē sava dēla un okupantu līgas skandālu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Miks Indrašis.
Miks Indrašis. Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas hokeja izlases uzbrucēja Mika Indraša mamma Indra Indraša sarunā ar izdevumu "Privātā Dzīve" stāsta par sirdssāpēm, ka tiek noniecināti viņas dēla panākumi.

Plašu rezonansi sabiedrībā aizvadītajā nedēļā izraisīja ziņa, kas satricināja arī hokeja saimi - Miks Indrašis noslēdzis viena gada līgumu ar Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandu Maskavas "Spartak"; taču nu uzbrucējs nācis klajā ar paziņojumu, ka tā nav taisnība.

"Nodevējs; gatavs par naudu dzimteni pārdot; ne Indrašis, bet …Rašis; okupantu līdzskrējējs; kara atbalstītājs!" Tādus izteikumus pagājušajā nedēļā varēja dzirdēt un lasīt par Indraši pēc KHL kluba Maskavas "Spartak" paziņojuma, ka komandu nākamajā sezonā pārstāvēs latviešu uzbrucējs.

Izdevums "Privātā Dzīve" sazinājās ar Mika Indraša mammu Indru. Viņai ļoti sirds sāp par to, ka tagad tiekot noniecināti viņas dēla panākumi un izteikti asi pārmetumi par viņa iespējamo izvēli.

"Miks ir pieaudzis cilvēks un dara to, ko uzskata par nepieciešamu. Mēs ar dēlu par šo tēmu pat nesākam sarunas. Negribu prasīt, kāpēc tā, bija citi varianti vai nebija.

Ja būtu, tad jau droši vien viņš izvēlētos tos citus, jo

zinu Miku, zinu viņa patriotisko nostāju. Ne jau aiz laba prāta viņš saņem visu šo šļuru uz galvas…" teic Indra.

Viņa sarunā arī minēja, ka vismaz tuvākajā laikā netaisās nevienam ne ko skaidrot, ne stāstīt, kāpēc tāds lēmums. "Viņš ignorē visus. Nekas nav līdz galam un oficiāli. Nav jau arī teikts, ka tas vispār notiks un viņš "Spartakā" spēlēs." To nevar zināt, jo tikpat labi viņš uz turieni nemaz neaizbrauks," teic Indra.

Hokejista mamma ir pārliecināta, ka tik liels skandāls izvērties tāpēc, ka tas, kurš, iespējams, spēlēs Maskavas "Spartakā", ir tieši viņas dēls.

Ja tur būtu kāds cits, brēka nebūtu tik liela. Ir taču latvieši, kuri spēlē Krievijā, bet tas ir Miks! Hokejā viņš būtībā ir nacionālais simbols, vismaz viens no simboliem.

Jo cik viņu tur ir, kas izlasei nekad neatsaka… Tur jau tā lieta – viņi ir saskaitāmi uz vienas rokas pirkstiem," saka Indra.

Taisnība, ka sportists līdz šim publiskajā telpā notikušo nebija komentējis, bet nu viņš savā "Instagram" kontā ir paskaidrojis notikušo.

Lielāko daļu sportista karjeras 31 gadu vecais hokejists aizvadījis Rīgas "Dinamo". Divus gadus spēlējis KHL klubā Maskavas "Dinamo", pēc tam arī "Podoļskas Vitjaz", "Vladivostokas Admiral" un Šveices klubā "Biel-Bienne".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu