Zodiaka zīmes, kurām nav lemts būt kopā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: LightField Studios/ Shutterstock

Kāpēc vieniem attiecības veidojas pēc visiem romantisko filmu kanoniem, bet citiem pārvēršas par pasaules mēroga katastrofu? Atbilde ir vienkārša - pie visa ir vainīgas zvaigznes. Kurām zodiaka zīmēm būs grūti saprasties vienam ar otru?

Auns - Svari

Radikāli pretēju zīmju pārstāvjiem nav viegli saprasties. No pirmā acu uzmetiena viņi var šķist līdzīgi, taču, iepazīstot vienam otru tuvāk, var nākties sastapties ar nepārvaramām atšķirībām.

Aunam būs ilgi un smagi jāstrādā pie sevis, lai izprastu Svarus, taču beigās var sanākt kā slavenā fabulā – katrs vilks deķi uz savu pusi. Uguns zīme nekad nepielāgosies. Ja Aunam kaut kas nepatiks, viņš to pateiks atklāti un tieši, neapdomīgi aizvainojot diplomātiskos Svarus. Gaisa zīme Svari kaitinās Aunu ar savu neizlēmību un lēnumu. Svariem ir grūti pieņemt ātrus lēmumus. Šai zodiaka zīmei viss ir jāpārdomā un jāizsver un tikai tad jārīkojas, bet Auniem nemaz nepatīk gaidīt.

Šo zodiaka zīmju pārstāvji slikti sader arī ar Vēžiem un Mežāžiem.

Vērsis - Skorpions

Vairumā gadījumu attiecības starp šiem zodiaka zīmju pārstāvjiem ir lemtas neveiksmei. Lai gan Vērsis un Skorpions daudzējādā ziņā šķiet līdzīgi - abi ir ambiciozi, mīl naudu un sapņo par braukšanu ar savu sniegbalto jahtu, Vērši tomēr pārāk bieži var izmanto savu dabisko pievilcību, kas noteikti sadusmos greizsirdīgo Skorpionu. Vērsim ir svarīgs garīgais komforts, Skorpiona emocionālo uzliesmojumu Vērsis diez vai pārdzīvos.

Šo zodiaka zīmju pārstāvji slikti sader arī ar Lauvu un Ūdensvīru.

Vēzis – Mežāzis

Vēži ir ļoti emocionāli radījumi. Viņi var piezvanīt savai otrajai pusei desmit reizes dienā, lai tikai pateiktu, cik ļoti viņus mīl. Daudzi būtu priecīgi, ja tiktu tīti Vēža gādībā un uzmanības lokā, bet ne Mežāži, kuriem viss ir pēc grafika. Zemes stihijas pārstāvji skaidri sargā personīgās robežas.

Šo zodiaka zīmju pārstāvji slikti sader arī ar Auniem un Svariem.

Dvīņi - Strēlnieks

Tandēmā šīs zodiaka zīmes pārvēršas par bumbu ar laika degli. Dvīņus un Strēlniekus vieno tas, ka viņi abi ir nemierīgi un atvērti jebkuriem piedzīvojumiem, taču Gaisa zīme Dvīņi nereti darbojas spontāni, kas var izjaukt Strēlnieka līdzsvaru, jo tas pieradis visu apdomāt iepriekš. Turklāt Dvīņi ir duāla zīme, un dažādās dzīves situācijās viņi var krāpties. Strēlnieki necieš melus.

Šo zodiaka zīmju pārstāvji slikti sader arī ar Jaunavu un Zivīm.

Lauva – Ūdensvīrs

Lauvas neparko nepalaidīs garām iespēju uzsvērt savu statusu. Dzīvnieku karalis vēlas justies kā līderis un lielā mērā ir atkarīgs no citu domām. Savukārt Ūdensvīri noraida jebkādu sociālo iejaukšanos un nepiešķir īpašu nozīmi materiālajām lietām. Ūdensvīri var spontāni nokrāsot matus spilgti rozā krāsā, nomainīt vecos džinsus, ko Lauva nekad neatbalstīs, jo viņam ir svarīgs citu viedoklis. Ūdensvīram nebūs viegli samierināties ar Lauvas konservatīvismu. Kad Ūdensvīrs kārtējo reizi Lauvai piedāvās kādu ģeniālu ideju "tvert pasauli", Lauva laiski staipīsies saulē un neko nedarīs.

Šo zodiaka zīmju pārstāvji slikti sader arī ar Vērsi un Skorpioniem.

Jaunava - Zivis

Ekonomiskajai Jaunavai nebūs viegli tikt galā ar sapņainajām un reizēm infantilajām Zivīm. Lielākā daļa konfliktu šajās attiecībās grozīsies ap finansēm. Jaunava, kurai piemīt apdomība un praktiskums, visticamāk, būs sašutusi par Zivs vieglprātīgo attieksmi pret kopīgi iegādāto īpašumu. Ūdens iemītniekam par pēdējo naudu iegādāties dārgas smaržas neko nemaksā, savukārt Jaunava cītīgi taupa un plāno katru pirkumu. Zivīm būs grūti nodibināt emocionālu saikni ar Zemes zīmi, kas reti izrāda jūtas.

Šo zodiaka zīmju pārstāvji slikti sader arī ar Dvīņiem un Strēlniekiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu