"Rīgas" 3x3 basketbolisti ar divām pārliecinošām uzvarām sasniedz Bordo "Challenger" turnīra ceturtdaļfinālu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Latvijas 3x3 basketbola komandas "Rīga" spēlētāji Agnis Čavars (no kreisās), Edgars Krūmiņš, Kārlis Lasmanis, komandas galvenais treneris Raimonds Feldmanis, spēlētāji Nauris Miezis un Artūrs Strēlnieks pēc preses konferences, kurā informēja par Latvijas 3x3 basketbola komanda "Rīga" sezonas aktualitātēm.
Latvijas 3x3 basketbola komandas "Rīga" spēlētāji Agnis Čavars (no kreisās), Edgars Krūmiņš, Kārlis Lasmanis, komandas galvenais treneris Raimonds Feldmanis, spēlētāji Nauris Miezis un Artūrs Strēlnieks pēc preses konferences, kurā informēja par Latvijas 3x3 basketbola komanda "Rīga" sezonas aktualitātēm. Foto: Evija Trifanova/LETA

Otrdien, 5. jūlijā, ar uzvaru Bordo "Challenger" turnīra ceturtdaļfinālu sasniedza Latvijas 3x3 basketbola komanda "Rīga".

"Rīga", kas izsēta ar otro numuru, B grupas pirmajā spēlē ar 22:10 pārspēja "Paris" vienību (10.) no Francijas. Ausējs guva astoņus punktus, Miezis sešus, Čavars piecus un Strēlnieks - trīs.

Otrajā spēlē latvieši tikās ar Spānijas komandu "Onil" (11.) un uzvarēja ar rezultātu 22:13. Ausējs guva 13 punktus, Čavaram bija deviņi punkti, bet Strēlniekam - divi.

Šajā turnīrā 16 komandas cīnās par divām ceļazīmēm uz Debrecenas "Masters" turnīru.

"Rīgai" starptautiskā sezona sākās Pasaules tūres atklāšanas posmā Uconomijā, Japānā, kur Miezis, Strēlnieks un Čavars trijos mačos izcīnīja vienu uzvaru, ierindojoties septītajā vietā. Jūnija sākumā "Challenger" turnīrā Novi Sadā "Rīga" ierindojās sestajā pozīcijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu