Ukraiņu influencere Stužuka publicē vēl neredzētas kopbildes un faktus par savu mīļoto no Rīgas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ Apollo.lv kolāža

Populārā ukraiņu influencere Sofija Stužuka "Instagram" publicējusi vēl neredzētas kopbildes ar savu mīlestību – Antonu no Latvijas. Viņa arī atklāj detaļas par savu mīļoto un paskaidro, kāpēc viņš nav aktīvs sociālo tīklu lietotājs.

Pēc skandāla par šķiršanos no izskatītā Antona Sofija īsajos stāstiņos apstiprina, ka pāris atkal ir kopā. "Ar šo "postu" es apstiprinu mūsu lēmumu - būt kopā un veidot nākotni kopā."

Iepriekš viņa nepublicēja fotogrāfijas ar Antona seju, kas mulsināja ukraiņu influenceres sekotājus, taču tam ir iemesls. Viņa rakstīja: "Viņš ir mana dzīves daļa, mazliet iepazīstināšu ar mums."

Atbildot uz sekotāju jautājumu, kāpēc Antonam nav "Instagram", ukrainiete atbild: "Antons neuzskata, ka tā ir vīriešu lieta. Viņam ir grūti pieņemt pat, ka es ar to nodarbojos. Viņš uzskata, ka privātajai dzīvei ir jāpaliek privātai. "Instagram" noder tikai tad, ja ar to pelna naudu, veicinot sava biznesa attīstību un reklamējot produktus. Viņam nav nepieciešami sociālie tīkli, viņa darbs ir saistīts ar digitālo pasauli."

"Viņam ir labi arī bez savas dzīves atspoguļošanas sociālajos tīklos."

Sekotāji interesējas vairāk arī par pašu Antonu - cik viņam ir gadu, kādas ir viņa attiecības ar Sofijas bērniem. Influencere skaidro: "Antonam ir 28 gadi, viņš ir pusgadu jaunāks par mani. Sākotnēji tas mani mazliet mulsināja.

"Neskatoties uz vecumu, viņš ir visgudrākais no vīriešiem, kurus savā dzīvē esmu satikusi, izņemot manu tēti. Viņš ir arī mentāli ļoti spēcīgs."

Sofijai ir trīs bērni no iepriekšējām attiecībām, tāpēc interesi izraisījis arī tas, kā Antons saprotas ar viņas bērniem. Viņa uz jautājumu atbild ar sirsnīgu foto, kur Antona klēpī ir viena no viņas meitām: "Ja būtu kaut kā ne tā, kā es vēlētos, es neko ar šo vīrieti neturpinātu, man tas ir ļoti svarīgi."

Influencere sola, ka pamazām pastāstīs vairāk, taču atkārto, ka Antons gan netaisās kļūt par blogeri: "Arī savas domas vēstīt caur manu profilu viņš netaisās, jo, kā jau es teicu, viņš uzskata, ka tā nav vīriešu nodarbe, tāpēc es komentēju tikai no sava skatupunkta."

Pāris gan bija šķīries uz nepilnām divām nedēļām. Sofija publicēja arī video atšķirtības periodā. Viņa mirka asarās. Pēc asaru pielietām divām nedēļām nu redzamas vien laimīgas un neredzētas fotogrāfijas ar mīļoto Antonu. 

Sekotāji vēlējās zināt ko vairāk, kas abu starpā notika, taču Sofija atbild: "Pašlaik neesmu gatava paskaidrot, kas notika, tāpēc, ka mēs joprojām esam šajā situācijā. Joprojām ir dažādas grūtības. Kad būs sajūta, ka esam pārvarējuši šo situāciju, jūs sapratīsiet, esmu par to pārliecināta."

"Apollo.lv" jau rakstīja, ka 2020. gada oktobrī no Covid-19 izraisītām komplikācijām mūžībā devās ukraiņu influenceris, fitnesa entuziasts un trīs bērnu tēvs Dmitrijs Stužuks. Viņa atraitne Stužuka ir atradusi jaunu mīlu - vīrieti no Rīgas.

Influencere Latvijā ieradās, bēgot no kara Ukrainā. Latvijā viņa dzīvo ar saviem trim bērniem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu