Samoilovs/Šmēdiņš cieš zaudējumu "Elite 16" sacensību "play-off" pirmajā kārtā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Jānis Šmēdiņš
Jānis Šmēdiņš Foto: en.volleyballworld.com

Latvijas pludmales volejbola duets Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš ceturtdien cieta zaudējumu Gštādes "Beach Pro Tour - Elite 16" turnīra "play-off" pirmajā kārtā.

(plkst. 17.18 papildināts viss teksts.)

Samoilovs/Šmēdiņš, kuri turnīrā izsēti ar 21.numuru, pirmajā izslēgšanas turnīra spēlē ar 0-2 (19:21, 16:21) piekāpās nīderlandiešu duetam Stefans Bormanss/Metjū Immerss (9.).

Pēc līdzīga sākuma latvieši pēc labām Šmēdiņa gremdservēm guva četrus punktus pēc kārtas un panāca 9:5 vadību. Tomēr nīderlandieši pamazām tuvojās rezultātā un izvirzījās vadībā ar 16:15, setu uzvarot ar 21:19.

Otrajā setā nīderlandieši jau drīz pēc seta sākuma pārņēma vadību un pēc Bormansa bloka panāca 9:5 vadību, setu aizvadot līdz uzvarai ar 21:16.

Latvijas duets ieņēma dalītu 17.vietu un nopelnīja 400 pasaules ranga punktu.

Jau ziņots, ka E grupas spēlēs Samoilovs/Šmēdiņš ar 0-2 (19:21, 17:21) piekāpās brazīliešiem Renatu Karvalju un Vitoram Felipem (12.) un ar 2-1 (21:17, 17:21, 15:9) uzvarēja šī gada pasaules čempionāta bronzas medaļniekus brazīliešus Andrē Lojolu un Žorži Vanderleju (5.).

Latvijas vadošais sieviešu pāris Tīna Graudiņa/Anastasija Kravčenoka izcīnīja pirmo vietu grupā un jau ir nodrošinājis vietu izslēgšanas turnīra otrajā kārtā.

"Pro Beach Tour" rangā augstākās sacensības šogad saucas "Elite 16", rangā otrās ir "Challenge", trešās - "Futures" sacensības. Sezonas pirmajā "Elite 16" turnīrā Meksikā Tīna Graudiņa/Anastasija Kravčenoka izcīnīja otro vietu.

Gštādē norisinās sezonas ceturtais "Elite 16" posms, kas kalendārā ir nākamais pēc Jūrmalā notikušajām šāda ranga sacensībām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu