Daugavpilī aizturēti jaunieši, kuri apzaga degvielas uzpildes staciju

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Valsts policija

Aizvadītās nedēļas nogalē Daugavpils Pašvaldības policija aizturēja jauniešus, kuri apzaga degvielas uzpildes staciju, norāda pilsētas pašvaldība.

Naktī uz 2. jūliju pašvaldības policijā tika saņemts izsaukums uz vienu no pilsētas mikrorajoniem, kur kāda jauniešu kompānija skaļi uzvedās un konfliktēja. Notikuma vietā satiktās personas izstāstīja policijas darbiniekiem, ka trīs jaunieši tuvākajā degvielas uzpildes stacijā nozaguši kasti ar alus pudelēm.

Vienu jaunieti aculiecinieki bija aizturējuši, bet, redzot policijas ierašanos, jaunietis tomēr izrāvās, metās pāri žogam un aizbēga. Aculiecinieki arī sniedza jauniešu aprakstus un pašvaldības policijas darbinieki devās apsekot tuvāko apkārtni.

Jau pēc neilga laika policisti pamanīja aprakstam atbilstošus divus jauniešus 18. novembra ielā. Abi, ieraugot policijas ekipāžu, nometa kasti ar pudelēm un metās bēgt. Pēc spraigas, bet neilgas pakaļdzīšanās abi tika aizturēti. Savukārt vēl pēc kāda brīža, nākot talkā nevienaldzīgiem iedzīvotājiem, tika aizturēts arī trešais bēglis. Visi aizturētie bija nepilngadīgas personas.

Aizturēto apskates gaitā tika konstatēts, ka vienam no viņiem ir sagriezta roka, tādēļ uz notikuma veidu tika izsaukta Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta brigāde, kura cietušajam sniedza nepieciešamo medicīnisko palīdzību.

Uz notikuma vietu tika izsaukti arī Valsts policijas darbinieki turpmāko procesuālo darbību īstenošanai.

Daugavpils Pašvaldības policija izsaka lielu pateicību likumpārkāpēju aizturēšanā iesaistītajām personām par nevienaldzīgo attieksmi un līdzdalību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu