"Radio SWH" vadītājs Jānis Šipkēvics atklāj "mūžīgās jaunības" noslēpumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Jānis Šipkēvics.
Jānis Šipkēvics. Foto: Edijs Pālens/LETA

"Radio SWH" vadītājs Jānis Šipkēvics vienmēr ir šarmants, elegants un izskatā ļoti jauneklīgs. Viesojoties kanāla "360TV" šovā "Pasaki to skaļi", viņš atklāj, kas viņam dzīvē palīdz možo un pievilcīgo tēlu uzturēt, un dalās interesantā teorijā par to, kā bērni izvēlas savus vecākus.

"Ja mājās ir mazs bērns, tad tu labi zini, ka tā vietā, kad gribi pēc darba vienkārši atpūsties, sēžot pie TV ar čipsiem un aliņu, tev klāt pienāk mazais un saka: "Tēti, Saturns ir aiz Merkura?", vai arī: "Tēti, nāc uzspēlēt hokeju!""

"Tu saproti, ka kāds tevi ir izvēlējies, lai neļautu tev iesūnot un ielīgt rutīnā. Es saviem bērniem esmu tik ļoti pateicīgs, ka viņi dažādos dzīves posmos man pienesa kādu no šiem trīszvaigžņu stariņiem, kas mani kaut kādā veidā restartēja. Varbūt tas ir iemesls, kāpēc es ik pa piecpadsmit gadiem esmu jaunais tētis."

Šipkēvics uzskata, ka viņa tēlu un jauneklīgo izskatu veidojuši ne tikai bērni, bet arī bērnu mammas, kurām viņš ir pateicīgs: "Maniem bērniem ir skaistas un stilīgas mammas. Viņas vienmēr ir veidojušas manu bērnu gaumi un es kaut kur esmu "vilcies" līdzi."

Viņš ir pārliecināts, ka sievietēm ir īpaša loma vīrieša dzīvē: "Sievietes ir domātas, lai vīrietim radītu motivāciju kaut ko darīt šajā dzīvē un lai mēs būtu laimīgi."

"Lai cilvēks būtu laimīgs, ir jādzīvo harmonijā. Sieviete dod iespēju dzīvot harmonijā, un vīrietim nevajag šo iespēju laist garām. Es varu pateikt savām sievietēm un īpaši Ilzei - paldies!"

Šipkēvicam ir interesanta teorija par to, kā bērni patiesībā ir tie, kuri izvēlas savus vecākus un saved viņus kopā.

"Dievs visur visur paspēt būt, tāpēc viņš nosūta vecākus. Un bērns izvēlas vecākus. Mēs esam radīti, lai bērns realizētu savu misiju, kas viņam ir iedota. Mēs kā vecāki viņiem to sniedzam. Bērni ir tie, kuri pasaka, kuriem ir jābūt kopā."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu