Kambala stāsta par savu tetovējumu nozīmi, atklājot traģiskus dzīves notikumus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Bijušā latviešu basketbolista un uzņēmēja Kaspara Kambalas ķermeni klāj daudzi tetovējumi, un tiem visiem ir īpaša nozīme. Kanāla "STV Pirmā" sarunu šovā "Kad viņas satiekas" viņš iepazīstina ar to nozīmi. 

"Katram tetovējumam, kas ir uz manas rokas, ir nozīme," saka Kaspars.

Kambalas dzīvē ir bijuši vairāki sāpīgi notikumi, kā, piemēram, meitiņas aiziešana piecu mēnešu vecumā, vēl nedzimušo dvīņu un brāļa aiziešanas aizsaulē. Vairāki tetovējumiem veltīti aizsaulē aizsauktajiem mīļajiem.

Piecu mēnešu vecumā ar pēkšņās nāves sindromu uz mūža mājām devās viņa meita Mikeila Anna Marija. Uz Kambalas rokas ir meitiņas portrets: "Blakus viņai ir sakuras zieds, kas simbolizē ātru uzplaukšanu un pazušanu."

Vēl ir divi eņģeļi. "Kad mana otrā sieva bija piektajā sestajā grūtniecības mēnesī ar dvīņiem, dvīņu sirdspuksti apstājās, viņa dzemdēja nedzīvus bērniņus".

Boksa cimds ir simbols viņa aizrautībai ar boksu. Ir arī krusts, taču tam nav reliģiska nozīme. Kambala paskaidro: "Krusts - jo es pa dzīvi nesu savu krustu."

Savukārt mikimauss simbolizē atmiņas par kopā pavadīto mammu: "Atceros, ka viņa aizveda mani uz kādu "Disney" filmu. Pēc tās es sāku zīmēt mikumausus, arī vienmēr zīmējot atceros par vecomāti. Zīmējot viņai apsveikumus, vienmēr uzzīmēju arī mikumausu."

Īpašs tetovējums veltīts arī sievietēm jeb kā Kambala saka: "Visām manām sievietēm, kuras veidojušas manu dzīvi krāsaināku un mazāk vientuļu."

Vēl viens tetovējums veltīts arī Kambalas brālim Kristapam, kurš mūžībā devās 2003. gadā.

Kambalu ar sievu Olgu Kambalu romantiskas attiecības uzsāka 2020. gada rudenī, bet 2021. gada 13. aprīlī mija laulību gredzenus.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaspars Kambala (@kambalakaspars)

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu