"Smagi pieņemt, ka mums neizdodas." Dzīvnieku patversme "Liberta" lūdz palīdzību rēķinu apmaksai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Celiafoto/Shutterstock

Dzīvnieku aizsardzības biedrība "Liberta" savā sociālā tīkla "Facebook" lapā lūdz sabiedrības atbalstu, lai spētu apmaksāt rēķinus par dzīvnieku barību, veterinārajām precēm un teritorijas uzturēšanu. 

"Ir smagi lūgt un vēl smagāk pieņemt, ka mums neidzodas. Neizdodas tikt sadzirdētiem, neizdodas tikt galā. Diemžēl mūsu resursi strauji iet uz beigām, un nezinām, kurš būs tas zvans, kad nāksies atteikt palīdzību, jo mums vienkārši nav, par ko aizbraukt, par ko ārstēt, uzturēt..

Šobrīd ļoti smagi iet teju visām Latvijas organizācijām, un tas ir vārdiem neaprakstāmi. Kad cilvēkiem svarīgāk ir, ko pierādīt, cīnīties par lietām, kad aizmirst par tiem, kas blakus. Kad atceras, tikai tad, kad vajag palīdzību no organizācijas, kura ik mēnesi cīnās, lai būtu un spētu dienu no dienas palīdzēt.

Piedodiet, tik daudz ir sakrājies pa visu šo laiku par visu, kas apkārt notiek. Mēs ik dienu esam un darām dzīvnieku dēļ, tādēļ lūdzam - palīdzi mums būt, būt viņu dēļ.

Mums vēl pavisam nedaudz pietrūkst barības rēķina apmaksai, ceram, ka šonedēļ spēsim to apmaksāt.. Arī pārējie rēķini mums jāsamaksā pēc iespējas ātrāk, tāpēc novērtējam katru atbalstu. 

Paldies visiem kas mums ikdienā palīdz, kam rūp un dod mums cerību, paldies! Kā arī paldies katram, kas atbrauc ciemos, atved dāvanas dzīvniekiem, velta savu laiku dzīvniekiem un suņu pastaigām.

Palīdzi, lai varam apmaksāt barības rēķinu, palīdzi, lai spējam palīdzēt..." raksta biedrība.

Šobrīd barības rēķins ir 763,24 eiro, biedrībai trūkst 89,12 eiro. Veterināro preču rēķins ir 862,30 eiro, par medikamentiem jāmaksā 1632,71 eiro. Savukārt elektrības maksa ir 153,12 eiro, atkritumu izvešanas rēķins ir 84,86 eiro un teritorijas labiekārtošanas darbi izmaksā 3479,96 eiro, skaidro biedrība.

Atbalsti Dzīvnieku aizsardzības biedrību "Liberta"!

Ziedojumu tālrunis:

90006685 (1 zvans maksā 1,42 eiro).

Ziedojumi bankā:

Reģ.nr. 40008222864

Konts: LV33HABA0551038261946

BIC/swift kods: HABALV22

Ziedojumi "PayPal":

Paypal: biedriba_liberta@inbox.lv

Nepieciešams norādīt: barībai, rēķiniem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu