Šauras sēdvietas un mazi halāti. Lielo izmēru influencere parāda realitāti, ar ko saskaras ceļojot (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kirstija Līana.
Kirstija Līana. Foto: kirstyleannetravels/ Instagram

29 gadus vecā ceļošanas entuziaste Kirstija Līana kļuva atpazīstama "TikTok" pēc tam, kad publiski pastāstīja par problēmām, ar kurām sava ķermeņa apkārtmēra dēļ ir saskārusies lidojot uz ārzemēm un nakšņojot viesnīcās.

Sieviete regulāri dalās ar ceļošanas padomiem tiem cilvēkiem, kuri, tāpat kā viņa, ir lielāka ķermeņa izmēra. 

Kirstijas vārds kļuva publisks pēc tam, kad viņa "TikTok" sūdzējās par sēdvietu izmēriem lidsabiedrības "Ryanair" lidmašīnā.

"Daudzi lielāka ķermeņa izmēra cilvēki nezina, ko sagaidīt ceļošanas laikā, tādēļ man patīk parādīt realitāti," vienā no saviem video stāsta Kirstija.

"Es vēlos arī pateikt, ka, lai gan ir lietas, kas var noiet greizi vai nebūt tik aicinošas, taču ceļošana ir brīnišķīga un tik, tik vērtīga," viņa turpina.

Kirstija video runā par ciešajām drošības jostām lidmašīnās un to, ka, viņai lidojot, ir nepieciešams drošības jostas pagarinātājs. Viņa parāda, kā staigā pa lidmašīnas aili, kuru raksturo kā šauru. Lidmašīnas labierīcībās sieviete nofilmēja savu spoguļattēlu un telpu raksturoja kā neizmantojamu.

"Man nepatīk lidmašīnās izmantot labierīcības un to patiešām daru tikai tad, ja man priekšā ir ilgs lidojums un nav citas izvēles," viņa skaidro.

@kirstyleannetravels Reply to @cinnabearcar its always worth asking if theres a bigger bathroom available but if not, this is the standard size ❤️🙃 #plussizetraveltok #travellingwhilefat #plussizetraveltoo #plussize #chubbygang #plussizequeen #bodyacceptance #plussizeproblems #plussizestruggles #bodyshaming ♬ Daylight - Harry Styles

Sieviete saskaras ar problēmām ne tikai lidmašīnās, bet arī viesnīcās. Arī tur nereti vannasistabas ir pārāk šauras, kā arī halāti un dvieļi viņai neder.

"Tikai dažas reizes esmu bijusi vietās, kur halāts vai dvielis man patiešām der," viņa piebilst. "Tas ir tik kaitinoši!"

@kirstyleannetravels PT 1 Who can relate? 👀 I know it may seem scary, but travel is so so worth it and there are lots of things you can do to make it more comfortable ❤️✌🏻 #plussizetraveltok #travellingwhilefat #plussizetraveltoo #plussizeedition #plussize #flyingwhilefat #seatbeltextender #seatbeltextension #plussizeproblems #plussizestruggles #chubbyproblems #chubbygang #plussizequeen #bodypositive #bodyacceptance ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Tāpat arī gulēšana hosteļu divstāvīgajās gultās Kirstijai ir liels izaicinājums.

"Lielāka izmēra ceļotājus biedē divstāvu gultas," viņa iesaucas. "Kāpšana augšup ir sāpīga, un bailes par (izkrišanu) ir īstas. Visu nakti tu esi pārāk nobijies, lai pakustētos."

Sieviete "TikTok" skatītājiem atklāj, ka kustēšanās rada sāpes, jo viņas augšstilbi viens gar otru berzējas. 

Tomēr video viņa pabeidz uz gaišas nots, piebilstot: "Lai gan ceļojot lielākā ķermenī var saskarties ar daudzām problēmām, taču tas ir tā vērts!"

Pēc video publicēšanas Kirstija saņēma negatīvus komentārus: "Tam vajadzētu tevi motivēt."

"Tā nav viesnīcu vai lidmašīnu vaina... atvainojiet!!!" rakstīja cits "TikTok" lietotājs.

Savukārt vēl kāds skatītājs piebilda: "Ja jūs tas nemotivē, tad es nezinu, kas motivēs."

Tomēr daudzi arī aizstāvēja Kirstiju: "Tas ir ironiski; ja tas būtu ļoti garš, muskuļots cilvēks, kurš sūdzētos par to, ka telpas ir pārāk mazas, tad neviens viņam nepārmestu."

Savukārt cits rakstīja:

"Cilvēki saka, ka jūs esat problēma. Tomēr viss nav tikai melns vai balts. Sabiedrībai vajadzētu būt pretimnākošākai. Svara zaudēšana nav tik vienkārša, kāpēc tev to vispār vajadzētu darīt?"

Un trešais lietotājs piebilda: "Oho, es arī esmu saskārusies ar katru no šīm [problēmām]."

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu