Juta Jemeļjanova iepazīstina ar sirdsāķīša Jura Kupra dzimtas saknēm Latvijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Influencere, permanentā grima meistare Juta Jemeļjanova (iepriekš Valdmane) "Instagram" īsajos stāstiņos savus sekotājus iepazīstina ar mīļotā Jura Kupra dzimtas saknēm Latvijā.

Juri ar Latviju vieno ne tikai Juta. Latvijā dzīvojuši viņa vecvecāki, kuri Otrā pasaules kara laikā aizbēguši uz Ameriku. 

Jura onkulis (Jura tēta brālis) mākslinieks un Ordeņa virsnieks Valdis Kupris bija Amerikas latvietis, kura dzīve bija sadalīta starp Latviju un Ameriku. Atmodas laikā viņš aktīvi piedalījās Baltijas ceļā un citos pasākumos, vasarās daudz strādāja Latvijā, viesojās te arī ap Ziemassvētkiem, tikās ar radošajiem ļaudīm.

Juta īsajos stāstiņos parāda onkuļa Valda gleznas atainojumu uz viņa meitas vīna darītavas pudeles.

Foto: Instagram/ Apollo.lv kolāža

Juris latviešu valodā gan nerunā, taču, ņemot vērā radniecību, viņš šogad ieguvis Latvijas valstpiederīgā statusu.

2021. gada rudenī Juris pirmo reizi ciemojās Latvijā. Pāris kopā apskatīja Jura dzimtas ģimenes mājas Asarē.

Juta iepriekš teica, ka nākotnē abi ar Juri plāno tomēr dzīvot ASV, minot lielākas darba un izaugsmes iespējas. "Es vienmēr mīlēšu Latviju! Sapelnīsim naudu un vecumdienās noteikti dzīvosim te," kādā intervijā teica Juta.

Kā zināms, Juta ar mīļoto vīrieti Juri Kupri, kurš ir fitnesa treneris, bet šobrīd vada būvniecības uzņēmumu, satuvinājās 2020. gadā - neilgi pēc Jutas šķiršanās no Ginta Valdmaņa.

Izdevums "The New York Times" savulaik nodēvējis Juri par pieprasītāko treneri Ņujorkā. Viņš vairākkārt parādījies arī TV ekrānos – kanāla NBC šovā "Today Show" un "Fox 5 News", arī žurnālos "Men’s Health" un "New York Magazine" intervēts kā sporta eksperts.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu