Gints Valdmanis atklāj savu mērķi, gaidot 40. dzimšanas dienu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

"Mans mērķis ir maksimāli labi izskatīties savā vecumā," tuvojoties 40. dzimšanas dienai, fitnesa treneris Gints Valdmanis "Instagram" dalās dzīves gūtajās atziņās.

"Tā galvenā atziņa, paliekot vecākam, ir, ka nevajag pieiet tam visam saudzīgi, tieši pretēji - jādod virsū! Ar to es nedomāju darīt pārgalvīgas lietas, stādīt rekordus vai sacensties, bet visu darīt loģiski, tehniski pareizi un ar konkrētu mērķi," dalās Valdmanis.

Viņš raksta: "Mans mērķis ir būt veselam, stipram, estētiskam, izskatīties maksimāli labi savam vecumam. Lai mati un āda ir kārtībā, lai seksuālā dzīve nezaudē apgriezienus. Rekordus stādīt un taisīt pārgalvīgas lietas, tam te nav vietas."

Fitnesa trenera "Instagram" profilā visbiežāk publicēti ieraksti par sportu, garīgo un fizisko veselību, tāpēc bez padoma neiztikt arī šoreiz.

Valdmanis uzskata, ka, paliekot vecākam, ķermenis kļūdas piedod arvien mazāk: "Attiecīgi riski pret ieguvumiem - stādot rekordus vai veicot ko pārgalvīgu - neliekas loģiski."

Publikācijas turpinājumā viņš dalās ieteikumos, kas ļauj viņam izskatīties un justies lieliski:

  • Regulāri (vēlams divas reizes gadā) nodot asins analīzes. Zināt kāds ir esošais veselības stāvoklis, kādā stāvoklī ir aknas, nieres, holesterīns, hormoni (šis varētu būt viens no svarīgākajiem punktiem (īpaši vīriešiem testosterons), un viss pārējais;
  • Nākamā lieta ir - stādīt reālistiskus mērķus. Atmest tādas muļķības kā, piemāram, gribu sešpaku vai nomest piecus līdz desmit kg. Un lielāko kļūdu - gribu visu ātri;
  • Gribu būt vesels. Gribu būt vesels šodien, rīt, pēc desmit un 20 gadiem. Cilvēka ārējais veidols lielā mērā atspoguļo viņa veselības stāvokli;
  • Iemīlēt sevi, rūpēties pa sevi un pazudīs arī tie pieci un desmit kilogrami.

"Svarīgi ir iepazīt sevi, tāpēc ir jāatmet vārds "ātri". Lai viss rit savu gaitu. Nevienam nekas nav jāpierāda, ne ar vienu nav jāsacenšas. Tikai tu," tā Valdmanis.

Valdmanis jau gadu ir precējies ar uztura speciālisti un fitnesa treneri Jekaterinu Valdmani. Pārim ir kopīga meita vārdā Milāna, kurai šogad apritēs pirmais dzīves gads.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gints Valdmanis. ⚓️ (@gintsvaldmanis)

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu